meraba arkadaşlar bi sorunum hakkında görüşlerinize ihtiyacım var çıkamadım işin içinden, form konularını okudum, araştırdım ama, yinede kalbime söz geçiremez oldum...bundan 4-5 yıl önce henüz üniversitedeyken önemsiz mesajlarla başlayan kuzen yakınlaşması kördüğüm oldu...defalarca birlikte son verdiysekte tekrar tekrar sevgimiz ilgimiz hortladı, kac defa sen yoluna ben yoluma bu işin sonu yok desekte bir kıvılcım yeniden başlattı, ne o evlendi ne ben aralarda görüşmelerim flrötlerim olduysada olmadı oda hep aklımdaydı çıkmadı gitmedi, kalbim kimseyi kabul edemedi, ben aslında herşeyimle teslim oldum herşeye razı idim çok sevdim ama o bu durumun sakıncalarını öne sürerek istemedi, ama vazgeçmedi, bir türlü evlenmedi, benden 5 yaş büyük ben 27 oldum o 33 hala bekarız...Geçen hafta halamları ziyaretimizde yine karşılaştık ellerim ayaklarım boşaldı, zor bi yere attım kendimi sonrası yine mesajlaşmalar yine sohbetler sonu varmı bilemiyorum, çözüm ne, sevmesemde biriyle evlenmelimiyim? duyuyorum o kimseyi beğenmiyormuş biliyorum sebebi benim daha öncede konuşuyoduk, kördüğüm resmen düşünemez oldum, kimseler bilmiyor ne onun ne benim ailem, kimse olmasa boynuna sarılıp ağlarım, ne yapmalıyım psikolojikmi, aşığım oda bana aşık gözlerinden duruşundan belli...bu durum nasıl aşılır sizce ? Bu sefer cesur davranıyor geleyim görüşelim buluşalım diyor, beynim dur desede koşa koşa gidiyorum...