- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi misishippi
-
Çıkıkcıya falan mı gitmeyi düşünüyosunuz ?kızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.
Çıkıkcıya falan mı gitmeyi düşünüyosunuz ?
Doktora gidin bence
yok hemoroid yok. kemiğim kaydı işte yanda ve dışarıda duruyor.hemoroid filan
Cok gecmis olsunyok yahu çıkıkçı olur mu. ortopediye mi gideyim nerelere gideyim. daha önce yaptıran var mı işte.interntte araştırdım makattan girilip öyle oturtuyoruz diyor doktorlar. çok korkuyroum
ağrı sadece kuyruk sokumunuzdaysa ortopediye, bütün sırtınızı takip edip geliyorsa nöroşirürji bölümüne gitmeniz gerekiyor. geçmiş olsun.
Çooook geçmiş olsun.kızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.
kızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.
çok teşekkür ederim. peki yerine oturtma işlemi konusunda bilginiz var mı
Düştünüz mükızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.
Makattan düzeltiliyor parmaklaçok teşekkür ederim. peki yerine oturtma işlemi konusunda bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?