• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler küvözdeki bebeğim kilo alamıyor mu?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Herkese merhaba 30+2 haftalık 1170 gr bebeğim doğdu kordon damarları tıkanmış bebek beslenememiş. Bugün 17.gün bebeğim 1130 gr a düşmüştü daha sonra aldı verdi derken 17.gün bugün 1165 grammış bazen 15 aldı 5 verdi bazen 65 aldı 50 verdi 2 gün önce 100 almıştı 2 gundur bır 30 verdi 15 verdi güncel 1165 cok az kilo almamış mı 17 gun oldu 😞 çok üzülüyorum toparlanamayacak diye solunum desteği için cihaza bağlı tam iki gün kilo aldı derken şimdi düşüşte 😞 normal diyorlar ama benim içim yangın yeri bana kilo alımı yavaş geldi

Canım bebeğin inşallah bir an önce toparlar sen pozitif olamaya çalış o cok güçlü bir savaşcı annesi ona en büyük gücü sen vereceksin bol bol faydalı şeyler ye bol besleyici sütun olsun inşallah 🤲

Canım bebeğin inşallah bir an önce toparlar sen pozitif olamaya çalış o cok güçlü bir savaşcı annesi ona en büyük gücü sen vereceksin bol bol faydalı şeyler ye bol besleyici sütun olsun inşallah 🤲
sağol canım benım güçlü olmaya calışıyorum bazen cok iyi bazen cok modum düşük oluyor 😞 inşallah beslenir cabuk cabuk kilo alır

Canim 32 haftalik 30 haftayla uyumlu 1070 grm kizim dogru benim ayni sekilde damar tikandigi icin beslenememis ve gelisimi durmustu uzulme biz 35 gun kuvezde kaldik ve 35 gun sonunda 1700 gram olarak taburcu olduk bu surecte kilo aldi verdi aldi verdi bu surec cok normal guclu ol annesi pozitif ol merak etme iyi olcak

Canim 32 haftalik 30 haftayla uyumlu 1070 grm kizim dogru benim ayni sekilde damar tikandigi icin beslenememis ve gelisimi durmustu uzulme biz 35 gun kuvezde kaldik ve 35 gun sonunda 1700 gram olarak taburcu olduk bu surecte kilo aldi verdi aldi verdi bu surec cok normal guclu ol annesi pozitif ol merak etme iyi olcak
aa maşallah sizinki cok guzel toparlamış bız 23.gün solunum cıhazından ayrıldık cok şükür şimdi küvez içi solunumda kilomuz anca 1340 oldu 😊bugün 27.günümüz

Selamün Aleyküm bnm savaşçı paşamda 32+4 de 1950 gram doğdu 42 gün küvözde kaldı bizde 2400 kilo olarak filan çktk sizin şu an tek yapmanz gereken bol bol süt sağıp bol bol dua etmenz eğer MMorlinizi yüksekyüksek tutmazsanız sütünüz azalabilir hatta kesilebilir ne kadar cokcok anne sütü ve dua o kadar çabuk toparlanma Rabbim yar ve yardmcn olsun inşallah

Selamün Aleyküm bnm savaşçı paşamda 32+4 de 1950 gram doğdu 42 gün küvözde kaldı bizde 2400 kilo olarak filan çktk sizin şu an tek yapmanz gereken bol bol süt sağıp bol bol dua etmenz eğer MMorlinizi yüksekyüksek tutmazsanız sütünüz azalabilir hatta kesilebilir ne kadar cokcok anne sütü ve dua o kadar çabuk toparlanma Rabbim yar ve yardmcn olsun inşallah
Aleyküm Selam..Allah razı olsun ne guzel dua etmişsiniz bugün 38.gün bitiyor bebeğim 1675 gr oldu cok şükür 🙏 evet stres üzüntü cok etkiliyor sütü ara ara gücümü kaybettiğim oluyor ancak herşeye rağmen oğlum için moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum rabbim herkesin bebeğine şifa versin ailelerine bağıslasın😊

Back