• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Küvezdeki bebeğim için lütfen dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

smyrna965

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
133
13
118
28 eylülde 36 haftalık doğum yaptım. ama 28. haftadan beri erken doğum sancıları çekmem nedeni ile dokuz eylül hastanesine sürekli yatış yaptım ve sancılarım durduruldu. 36. haftadaki sancılarım durdurulamadı sezeryan ile acil bebek alındı. genel anestezi almak zorunda kaldım çünkü kan sulandırıcı iğne oluyordum planlı sezeryan olmadığı için iğneyi kesme vaktim olmadı bu durumda epidural yapılamadı.
2650 kız çocuğu dünyaya getirmişim çünkü görmedim. önce bebeğin durumu iyiymiş ama sonra solunum zorluğu çekmeye başlayınca küveze alınmış. birkaç güne kadar düzelir dendi. ama 2 gün sonra bebek küvezde nöbet geçirmiş. durumu kötüleşmiş. egg si kötü çıkmış. bu haberi duyunca yıkıldım. kabus gibi günler geçirdim. bu gün emara girdi bebeğim emar sonucu iyi dediler ama şu anda ilaç veriyorlarmış nöbet geçirmesin diye. nöbetin sebebi araştırılıyor. bugün beni yoğun bakım kıyafeti giydirip bebeğimin yanına soktular. çok güzeldi emara girerken uyuttukları için uyuyordu.
Ne olur bizim için dua edin. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum çok korkuyorum.

Dualarım minik bebeğinle cnm.. Allah ım şifasını versin :Saruboceq:

burçin beklemenin ne zor olduğunu bilirim... benim oğlum 65 gündür küvezde... dilerim kızını sağ salim kucağına alırsın... dualarımız seninle ve kızınla...

Allah şifa versin hepimizin yavrularına. Teşekkür ederim.Allah kimseyi evladı ile sınamasın.çok zormuş.

çok geçmiş olsun küvezde beklemek kadar zor bişey yok bende 1 ay kızımı bekledim zor günlerdi ama şimdi kucağımda ve o günleri unuttum sende benim gibi unutacaksın allah sağlık versin

Allah sabır versin bebişini tez zamanda sağ salim kollarına nasip etsin korma ve bişey olmayacağına inan sonucunu bilemeden beklemek kadar zor bişey yok benim bebişimede ilk başta kör olabilir demişlerdi her küvezinin başına gidince gözlerine bakamıyodum ağlayıp dönüyodum sonraa kendime dedimki varki kör olsun bukadar yaşadıklarından sonra bu da sınavının bir parçası ne yapıcaksın isyan mı edicen onun suçune kör bir çocukta olsa onunla hayatım şekillenicek hayatımın artık bir parçası ve bundan sonra ağlamadım çok dua ettim bebğim geliştikçe kilo alımı arttıkça ve haftasını tamamladıkça hiçbi sorunu kalmadı ameliyat bile olmadı şükürler olsun Allahıma herşey onun eksiğiylede eksiksiz de verse verende alanda o ona sığın ve iyi olcağına inan ben hastanedeyken bi çocukta aynen öyle olmuştu ve tedavi ettiler 10 gün sonra bi sorunu yok dediler ve sağlıklı bi şekilde gönderdiler seninkide öyle olur inşallah sen yanında kalmıyomusun kalman daha iy değilmi çünkü benim dediğim bebğin annesi yanındaydı ve sürekli emziriyodu bebbğini

ne yazık ki kalamıyorum sadece bir kere görmeme izin verdiler. günde iki kere süt götürmeye gidiyoruz. babası dün akşam gittiğinde ağlıyormuş. o ağlıyor ve ben hiçbir şey yapamıyoum. nöbet tekrar gelmesin diye ilaç veriyorlarmış. şimdi yavaş yavaş o ilacı keseceklermiş. Rabbim yardım etsin bi daha olmasın. Allah hepimize güç kuvvet versin. Sağlıklı sıhhatli versin kucağımıza.

Bugün emzirmek için çağırdılar. ilk girdiğimde uyuyordu kucağıma aldım fazla ememedi. daha sonra tekrar gel dediler. 2 saat sonra tekrar gittiğimde uyanıktı altını değiştirdim ağlamaya başladı. kucağıma aldım 10 dk anca emdi uyumaya başladı. fazla emmedi.küvezde emziren anneler var mı böyle mi oluyor önceleri. EEG si çekilmiş. biraz şüpheli çıkmış, MR iyi çıkmıştı. Allahıma yalvarıyorum sağlıklı olsun diye yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum. çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun.

seni en iyi ben anlarim ben ucuz kizlarimi 5 hafta bekledim ama allaha sukur artik benimleler
rabbim en kisa zamanda kizina kavusmani nasip etsin
sifa versin rabbim

Şükür Allahıma binlerce kez. 2 gün serviste yatırdılar. Artık iyisiniz dediler ve dün itibari ile evimize geldik. kullanmamız gereken bazı ilaçlar var. Allahım sağlıktan sıhhatten ayırmasın.
Küvezde bekleyen tüm bebekleri Allah sağlıkları ile annelerine kavuştursun. Birbirimizi duasız bırakmayalım. İnsan başına gelince anlıyormuş nasıl bir kaygı ızdırap olduğunu. Hepinize çok teşekkür ederim.

oohhh çok güzel bi haber bu
allah analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin inşallah..

ay çok sevindim canım benim gözün aydın olsun şimdi bebişini 15 er dk aralarla sürekli emzir sütün ona iy gelicek gerisini düşünme yoruldğu için uyuyodur o yüzden ara ara onu ağlatmadan git gel emzir sürekli okşa sarıl ayrılığını unutsun hissetmesin inşallah hiç bişeyi yoktur kuzucuğunun tekrar gözün aydın olsun

Back