"Hak etmişler" ? Bu nasıl bir başlıktır? Başlıklarda yorum olmasın lütfen bırakın da kendi yorumumuzu başlığın altında yapalım.
Suç cezasız kalmamalıdır. Evet... Fakat suçu ne olursa olsun kimse ölümü hak etmez.
Bu benim başlığım, bence hak etmişler, siz yine yapabilirsiniz kendi yorumunuzu, başlıkta yorum olmaz diye bir kaide yok..
Tecavüzcüler sonuna kadar hakediyor, özellikle çocuk tecavüzcüleri
Ayrıca canice öldürülen insanlar da ölümü hakediyor öyle mi
O zaman onlarda hakediyor sonuna kadar..
Haber kaynağı alta yazılarak başlık aynen atılır. Benim de eklediğim haberler var. Ben de neler yazmak isterim ama olmuyor öyle işte... Ha bu forumda öyleyse şaşırmam zaten...
"Kimse" ölümü hak etmez. İyi ki öldürmüşler mi dedim ben?
Bi yaşam hakkı vardır. Katillerde suçludur katilleri idam edenlerde suçludur. ("benim" doğrum budur).
Yanlış yanlışı doğurur. Adam öldüren tecavüz eden zaten normal değildir. Ölümle cezalandırmakta bi açıdan kurtuluş aslında... Ciddi tedaviye ihtiyaçları vardır. Sonrasında cezaya...
Ayrıca siz idam edilsin dediniz. Bende konuyla ilgili kendi fikrimi yazdım. Neden bu tepki?
kimine göre tecavüzcüler idam edilmeli kimine göre cinayet işleyenler..insan bazen kızıp ibret i alem için asacaksınız bunu diyor ama böyle olsa memlekette hapishaneden çok mezarlık olurdu..demokrasi ve insan haklarının olduğu yerde suçu her ne olursa olsun kimsenin yaşama hakkı elinden alınamaz..verilen cezaların boyutunun caydırıcılığı tartışılır ama idam çare de değil çözüm de..
İdam bulundugumuz ülkeyi bir 10 yıl geriye götürür,
ve idam demokratik toplumlarda VAHŞET in belirtisidir,ve bu sekilde bir ceza şeklini hiç benımsemedim benımsememde,tabıkı cezalılar cezasını en agır bızımde çeksın..
zaten adalet gereken cezayı verıyor ve muebbet cezalarda zaten en agırı..
kusura bakmayın ama idam bana göre bizim ülkemize yakısır bır ceza biçimi degil..ama ben ıdam gorerek yada duyarak yetısen bır toplumun cocuklarının da geleceklerınde pek bı ısık gorerek yetıseceklerını dusunmuyorum...
idam konusunda islam ülkelerinin örnek gösterilmesini sevmiyorum neticede çok ileri seviyede dedğimiz amerikada bile idam cezası var. ve insanlar yaptıkları suçların cezasını çekmeliler. idam bir suçluya ceza vermekse olmalıdır.insanların yürekleri yanıyor ama cezayı işleyen keyif yapıyor!!!!!!(güya müebbet yemiş)!!!!!!!!
ben de idam cezasının gerekli olduğunu düşünüyorum.Ama tabii ki verilen cezanın geri dönüşü olmayacağı için adalet sistemi de çok iyi işlemeli.
ama bu idam cezalarının iran veya arap ülkelerinde olduğu gibi ibreti alem için otoparkta ,meydanda vs yapılmasına karşıyım.
Türkiyede idam sistemine sıcak bakmıyorum.
Çünkü daha yargı sistemi oturtulamadı maalesef
İdam cezasının bazı ellerde oyuncak gibi kullanılacağını düşünüyorum..
Ama kensinlikle bizim Ceza Kanunundaki cezalar arttırılmalı.
Bu arada çocuk tacizcilerinin- tecavüzcülerin idamdan çok hapiste kalmasından yanayım.
Çünkü hapishanede her gün onlara işkence oluyor.
Ölmekle kurtulamasınlar.
Türkiyede idam sistemine sıcak bakmıyorum.
Çünkü daha yargı sistemi oturtulamadı maalesef
İdam cezasının bazı ellerde oyuncak gibi kullanılacağını düşünüyorum..
Ama kensinlikle bizim Ceza Kanunundaki cezalar arttırılmalı.
Bu arada çocuk tacizcilerinin- tecavüzcülerin idamdan çok hapiste kalmasından yanayım.
Çünkü hapishanede her gün onlara işkence oluyor.
Ölmekle kurtulamasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?