- 3 Mayıs 2014
- 123
- 46
-
- Konu Sahibi morkelebek34
ilk kez duyuyorum canım bunu yeni bir ürünmü? bende cifin yenisi var reklamlarda görmüşsündür tüm yüzeyler ona başladım sadece banyo değil mutfaktada kullanıyorum çok rahatRossmann da domol diye bi ürün var fiyatıda gayet uygun şöyle diyebilirim ki o markanın bütün ürünlerini kullanıyorum ve harikalar sirkeli olan ürünü küvet ve duşa kabin için harika üstelikte banyonun her yerine kullanabiliyorsun kesinlikle tavsiye ederim
evet bunu bende kullandım ama aynı etkiyi alamadım canım. o kadar uğraşmama rağmen sonunda küvet yine başladığım gibiydiRossmann da domol diye bi ürün var fiyatıda gayet uygun şöyle diyebilirim ki o markanın bütün ürünlerini kullanıyorum ve harikalar sirkeli olan ürünü küvet ve duşa kabin için harika üstelikte banyonun her yerine kullanabiliyorsun kesinlikle tavsiye ederim
Aslında değilmiş ama bende yeni öğrendim diyebilirm bu ürünün barbekü temizliği için olanı var onu fırında kullandım fırınım yeni gibi oldu inanamadım..ilk kez duyuyorum canım bunu yeni bir ürünmü? bende cifin yenisi var reklamlarda görmüşsündür tüm yüzeyler ona başladım sadece banyo değil mutfaktada kullanıyorum çok rahat
Birden fazla ürünü var banyo için sen hangisini kullandın ki canım sirkeli olanı güzel hem parlatıyo daevet bunu bende kullandım ama aynı etkiyi alamadım canım. o kadar uğraşmama rağmen sonunda küvet yine başladığım gibiydi
ilk kez duyuyorum canım bunu yeni bir ürünmü? bende cifin yenisi var reklamlarda görmüşsündür tüm yüzeyler ona başladım sadece banyo değil mutfaktada kullanıyorum çok rahat
canım benim kullandığım beyaz böyle 750ml bir spreydiBirden fazla ürünü var banyo için sen hangisini kullandın ki canım sirkeli olanı güzel hem parlatıyo da
Yo hayır öyle değil şeffaf bi şişesi var ve rengi sarı fısfıslı değil canım.. Bnm kullanıp iyi sonuç aldığım ürün sirkelicanım benim kullandığım beyaz böyle 750ml bir spreydi
ne güzel ya bir ben yapamıyorum şu çamaşır suyu olayını astımım var kaldıramıyorum kokusunubıldıgın camasır suyuyla ve fırcayla fırcalıyorum her hafta
bir bakayım bende o zaman onaa yaa çok teşekkür ederiimmYo hayır öyle değil şeffaf bi şişesi var ve rengi sarı fısfıslı değil canım.. Bnm kullanıp iyi sonuç aldığım ürün sirkeli
İnş işine yarar canımbir bakayım bende o zaman onaa yaa çok teşekkür ederiimm
teşekkür ederim canım katıldığın içiiin domestosta gerçekten çok güçlü temizliyo bayılıyorum onada cifedeDomestos ile
Haftada 1 2 defa
deneyip yazıcam mutlaka çünkü her ürüne açığım şuanİnş işine yarar canım
ben kendımı bıldım bılelı maske ve eldıven kullanırım temızlık yaparken :)ne güzel ya bir ben yapamıyorum şu çamaşır suyu olayını astımım var kaldıramıyorum kokusunubaşka hangi ürünleri kullanıyosun onun dışında canım banada fikir olsun
Bendeteşekkür ederim canım katıldığın içiiin domestosta gerçekten çok güçlü temizliyo bayılıyorum onada cifede
ahahahahaBende
Temizlik çok seviyorum