- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi morkelebek34
Misss Yumoşahahahaha temizlik kokusu gibi yok yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misss Yumoşahahahaha temizlik kokusu gibi yok yaa
canım tam yazcaklarımı yazmışsın bencede olması gereken bizim yaptığımız tatlım zira hijyen çook önemli bende hep maske ve eldiven kullanırım temizlikte. birde sana tavsiyem cifin çamaşır suyu katkılı yeni bir ürünü var tüm yüzeyler diye özellikle pembe kutuya bayıldım kokusu harika sanada tavsiye ederim. spreylerden hangilerini kullanıyosun rica etsem yazarmısın memnunsan bende denemek isterimben kendımı bıldım bılelı maske ve eldıven kullanırım temızlık yaparken :)
sonucta kımyasal herkese zararlı
klasık camasır suyu kullanırım hep
hep fırca kullanırım her lavabonun kuvetın fayansın ayrı ayrıdır fırcası
bazı yerlere cıf kullanırım
bıde mutfak ve banyo ıcın kırlı ve yaglı yuzeylere pıspıslar varya ondan okadar
cifin camasır suyu etkılısını denıyımcanım tam yazcaklarımı yazmışsın bencede olması gereken bizim yaptığımız tatlım zira hijyen çook önemli bende hep maske ve eldiven kullanırım temizlikte. birde sana tavsiyem cifin çamaşır suyu katkılı yeni bir ürünü var tüm yüzeyler diye özellikle pembe kutuya bayıldım kokusu harika sanada tavsiye ederim. spreylerden hangilerini kullanıyosun rica etsem yazarmısın memnunsan bende denemek isterim
Selam kızlar, küvetimde sürekli lekeler var zaten rengide beyazdan biraz daha koyu olduğu için temiz bi görüntü vermiyo Temizlerken çok zamanımı alıyor Siz nasıl yapıyosunuz küvet temizliğinizi merak ettim. Hangi ürünleri kullanıyosunuz haftada kaç gün temizliyosunuz mesela
iş elbıselerı satılan yerlerde varCanim maskeyi nereden temin ediyorsun? Hemen oksurtur beni kimyasallar.
hamileyken çamaşır suyu kullanmasanız iyi olur. kullanacaksanız lütfen maske ve eldiven kullanın. çamaşır suyu çok zehirli bir temizleyici. titiz annelerin çocukları genelde alerjik oluyormuş, en büyük nedeni de hamileyken kullanılan deterjanlarmış. titizlik takıntısı yüzünden tedavi olmuş ve iki çocuğu da alerjik bir anneden tavsiyeler :)bıldıgın camasır suyuyla ve fırcayla fırcalıyorum her hafta
tesekkur edeerımhamileyken çamaşır suyu kullanmasanız iyi olur. kullanacaksanız lütfen maske ve eldiven kullanın. çamaşır suyu çok zehirli bir temizleyici. titiz annelerin çocukları genelde alerjik oluyormuş, en büyük nedeni de hamileyken kullanılan deterjanlarmış. titizlik takıntısı yüzünden tedavi olmuş ve iki çocuğu da alerjik bir anneden tavsiyeler :)
canım dün mesajını gördüm denemeden yazmak istemedim akşamüstü dediğin gibi yaptım vee sonuç harika çamaşır suyu kullanamadım alerjim olduğu için onun yerine yukardaki tavsiyelerdeki cif tüm yüzeyler jeli deniyim dedim onunda içinde çamaşır suyu varmış diye ve gerçekten kokusu hiç rahatsız etmedi pembe kutu almıştım marketten çok çok teşekkür ederim yorumun içiiin tam vazgeçmiştim başka yorum gelmez böyle kirli kirli kalır demiştim çok sağol canım1 kereye mahsus tuz ruhuyla temizleyin. Sari lekeler ciksin. Sonra sık sık camasir suyuyla temizlerseniz sari leke olusmaz.
bunlar çok önemli ve ciddi bilgiler canım çok teşekkürler katkın içinhamileyken çamaşır suyu kullanmasanız iyi olur. kullanacaksanız lütfen maske ve eldiven kullanın. çamaşır suyu çok zehirli bir temizleyici. titiz annelerin çocukları genelde alerjik oluyormuş, en büyük nedeni de hamileyken kullanılan deterjanlarmış. titizlik takıntısı yüzünden tedavi olmuş ve iki çocuğu da alerjik bir anneden tavsiyeler :)
canım dün mesajını gördüm denemeden yazmak istemedim akşamüstü dediğin gibi yaptım vee sonuç harika çamaşır suyu kullanamadım alerjim olduğu için onun yerine yukardaki tavsiyelerdeki cif tüm yüzeyler jeli deniyim dedim onunda içinde çamaşır suyu varmış diye ve gerçekten kokusu hiç rahatsız etmedi pembe kutu almıştım marketten çok çok teşekkür ederim yorumun içiiin tam vazgeçmiştim başka yorum gelmez böyle kirli kirli kalır demiştim çok sağol canım