kuusuum'un yavrusu geliyor...

güzel bir fikir canım. ince düşüncen için kutlarım seni. ben bir araştırıp sana resimler eklerim. opuyorumnanaktan

güzel bir fikir canım. ince düşüncen için kutlarım seni. ben bir araştırıp sana resimler eklerim. opuyorumnanaktan

yardımcı olursan sevinirim canım hep birlikte güzel şeyler ortaya çıkarırız....

ayrıca sende çok naziksin tşk ederim ben böyle ince fikirliyim ama kıymetimi bilmiyorlar işte....

kızlar oğluşum olucakmış ona göre seçimlerinizi yapın heee...

firstladyim ablam çok sevindim seni burda görünce cnm benim fikirlerini bekliyorum sabırsızlıkla..

hehhe ne güzel yaa..ben de hamiş olsam bana da yapar mısınız kuşum valahi çok şanslı hatunsun neme lazım kıskanayım seni acık :))))

hehhe ne güzel yaa..ben de hamiş olsam bana da yapar mısınız kuşum valahi çok şanslı hatunsun neme lazım kıskanayım seni acık :))))

yaparız tabiii cnım inşallah sen bize ver güzel haberi...ama gerçekten çok şanslıyım suprensesi çok ince birisi ilk hamile kaldığım zamanda açmıştı bi topik sizi çok seviyorum...kk nın güzelliği bu işte....Şeniz

canımsın sağol .. ŞenizŞenizŞeniz :1hug::1hug:

asıl şanslı benim kuzucumki senin arkadaşınım canımsın sen benimkaydirigubbakcemile3

evet...mezunum aslında ama kpss ye hazırlanıyorum :)) öğrenciyim evet...ama olsun sınavlar hiç bitmiyor ki ..:: Allah zamanını bilir nasippppppppppppp :

ah ahhh öğrencilik..insan hiç bitmesin istiyo öğrencilik hayatını...ama evlilik daha güzel çok güzel hemde inşallah tüm bekarlar benim gibi şanslı olur eş bakımından ...
ama bekarlık sultanlık diyen halt etmiş valla ...şakkıdı

aminnnnnnnnn...hehhe katılıyorum .. evlilik biraz şans gibi...

aa süpermiş..

aminnnnnnnnn...hehhe katılıyorum .. evlilik biraz şans gibi...

aa süpermiş..

sende bişeyler bulsana kuzucuk bizim için.....

ya kızlar ben istanbula malzeme almaya gidebilirim belki,orda daha güzel fikirlerde edinebilirim ayy işallah gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…