- Konu Sahibi suprensesi
güzel bir fikir canım. ince düşüncen için kutlarım seni. ben bir araştırıp sana resimler eklerim. opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir fikir canım. ince düşüncen için kutlarım seni. ben bir araştırıp sana resimler eklerim. opuyorumnanaktan
ablam sizleri görünce çok mutlu oldum ..aman ne güzel canımsın...teşekkür ederim..suprensesi çok güzel fikir kuuşumun bebişine herşey yakışır annesi gibi tatlı olacak allah taamına erdirsin
bu biberonları seviyorum bende , tşk ederim canım
bunlarda cok hos degilmi canim
hehhe ne güzel yaa..ben de hamiş olsam bana da yapar mısınız kuşum valahi çok şanslı hatunsun neme lazım kıskanayım seni acık :))))
yaparız tabiii cnım inşallah sen bize ver güzel haberi...ama gerçekten çok şanslıyım suprensesi çok ince birisi ilk hamile kaldığım zamanda açmıştı bi topik sizi çok seviyorum...kk nın güzelliği bu işte....Şeniz
yaparız tabiii cnım inşallah sen bize ver güzel haberi...ama gerçekten çok şanslıyım suprensesi çok ince birisi ilk hamile kaldığım zamanda açmıştı bi topik sizi çok seviyorum...kk nın güzelliği bu işte....Şeniz
hehhe ne güzel yaa..ben de hamiş olsam bana da yapar mısınız kuşum valahi çok şanslı hatunsun neme lazım kıskanayım seni acık :))))
öğrencisin sen sanırım canım önce okul sonra hamişlik..senin daha çok var
evet...mezunum aslında ama kpss ye hazırlanıyorum :)) öğrenciyim evet...ama olsun sınavlar hiç bitmiyor ki ..:: Allah zamanını bilir nasippppppppppppp :
aminnnnnnnnn...hehhe katılıyorum .. evlilik biraz şans gibi...ah ahhh öğrencilik..insan hiç bitmesin istiyo öğrencilik hayatını...ama evlilik daha güzel çok güzel hemde inşallah tüm bekarlar benim gibi şanslı olur eş bakımından ...
ama bekarlık sultanlık diyen halt etmiş valla ...şakkıdı
bu nasıl
aminnnnnnnnn...hehhe katılıyorum .. evlilik biraz şans gibi...
aa süpermiş..