kuusuum'un yavrusu geliyor...

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
158
kızlar çoğunuzun bildiği gibi kuusuuma leylekler bebiş getiriyor...

benimde aklıma bir fikir geldi,hepimizin sevdiği kuusuumun yavrusunun bebek süslemelerini hep birlikte biz yapalım şöyle ki sizinle kapı süslemesi,duvar süslemesi,şekerlerini felan belirleyelim,resimlerle fikirlerinizi bana sunun burda bende yapıp göndereyiimm..

unutmadan 7 aydan önce yapılmaz ama en azından bizde o zamana kadar hep birlikte belirleriz,benim içinde daha sonra yapması kolay olur ,ee hadi ama bekliyorum fikirlerinizi....

ay canimin güzelleimin ikinci yavruslari geliyor hayirlisiyla insallah opuyorumnanaktan
iy<i düsünmüssün canim tesekkürler emegine saglik allah hayirli dogumlar versin insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyii paazarlaaarrrr!!opuyorumnanaktan
ben biraz düşünyimm bakalımmm!!!

canımsın yaa düşünmen bile benim için en büyük hediye ..çok öpüyorum seni....keşke gelebilsen bak odaha güzel bi hediye oluropuyorumnanaktan

Lyre,bitoş fikirler süper ..gerçekten..suyumprensesim bendende istedi fikir ama ben belirtmiycem sizin seçtiklerinizin içinden suprensesi beğensin...

Lyre,bitoş fikirler süper ..gerçekten..suyumprensesim bendende istedi fikir ama ben belirtmiycem sizin seçtiklerinizin içinden suprensesi beğensin...

öyle şey olurmu beraber karar verecez kuusuum seninle ..tşkler bitoş eklemeler dikkate alınıyor....a.s.hani teyzeyim yakaydirigubbakcemile3

suprensesi çok güzel fikir kuuşumun bebişine herşey yakışır annesi gibi tatlı olacak allah taamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…