kuusuum samsuna uçtu....

super olmus kızlar
4lü fotonuzdaki ortadaki kahve saclı bayanın saclarına bayıldım.tam istdigim renk.ne renk tam olarak bana msj atabilir mi acaba

selam kızlar gecekten cok guzel vakıt gecırmışınız bacım bellı yuzunuzden çok tatlısınız bakalım hayırlısıyla bıde bız buluşsak :kedi:

super olmus kızlar
4lü fotonuzdaki ortadaki kahve saclı bayanın saclarına bayıldım.tam istdigim renk.ne renk tam olarak bana msj atabilir mi acaba

canım benim saçlarım naturel hiç boyamadım ama annemden dolayı biliyorum benimde sorduğum ilk soru oydu kıza bide kendi boyamış biliyormusun,şok oldum gerçekte dahada güzel resimde çok net gözükmemiş

aaa nekadar güzell samsunda mini bi buluşma hihoyyyt

dostluğunuz daim olsun

samsun buluşması var cuma günü, mesaj attım sanada suprensesi..

kızlar süpersiniz çok güzel çıkmışsınız

suprensesim ayrı bi güzel :) kıskanmayın ayrım yapmak değil o benim gönlümün güzeli
canım arkadaşım çok tatlısın seni seviyorum

kızlar süpersiniz çok güzel çıkmışsınız

suprensesim ayrı bi güzel :) kıskanmayın ayrım yapmak değil o benim gönlümün güzeli
canım arkadaşım çok tatlısın seni seviyorum

canımsın sende benim:asigim:sırada sen varsın şu işe bir gireyim ilk önce sana gelecem canım bu arada yorumuna açığım , ımaj makerim olarak bekliyorum eleştrileri opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

aaa nekadar güzell samsunda mini bi buluşma hihoyyyt

dostluğunuz daim olsun

samsun buluşması var cuma günü, mesaj attım sanada suprensesi..

aldım canım msjını teşekkür ederim temennin için,yanlız erkek arkadaşım gelecek çok isterdim gelmek ama başka sefere işallah

Son düzenleme:

ayakkabılara takıntılım biliyosun kaydirigubbakcemile3

ama çizmelerin çok güzel pek görünmüyor burdan ama ben biliyorum opuyorumnanaktan

Katılıyorum nazar degmesın canım özlem cıgım botlar klas ama ha kıvırcıgım tiftiğin geldi canım ne oldu barıştın mı can can:lepi:

maşallah size canım nazar değmesinopuyorumnanaktan

tşkler canım

Kız su atkın eskımış bır turlu üremdın be bacım:hulya:ben sana üreyım mı bıtene kızşakkıdı

beğenmedinmi atkımı ,hayır demem tiftiğim

Katılıyorum nazar degmesın canım özlem cıgım botlar klas ama ha kıvırcıgım tiftiğin geldi canım ne oldu barıştın mı can can:lepi:[/QUOTE

gerginim çok ayy sinir oldum ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…