- Konu Sahibi suprensesi
kuusuum canım özlemişiz seni kız hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
super olmus kızlar
4lü fotonuzdaki ortadaki kahve saclı bayanın saclarına bayıldım.tam istdigim renk.ne renk tam olarak bana msj atabilir mi acaba
super olmus kızlar
4lü fotonuzdaki ortadaki kahve saclı bayanın saclarına bayıldım.tam istdigim renk.ne renk tam olarak bana msj atabilir mi acaba
kızlar süpersiniz çok güzel çıkmışsınız
suprensesim ayrı bi güzel :) kıskanmayın ayrım yapmak değil o benim gönlümün güzeli
canım arkadaşım çok tatlısın seni seviyorum
aaa nekadar güzell samsunda mini bi buluşma hihoyyyt
dostluğunuz daim olsun![]()
samsun buluşması var cuma günü, mesaj attım sanada suprensesi..
çok güzelsiniz maşallah diyorum kk güzelleriiiii
canımsın sende benim:asigim:sırada sen varsın şu işe bir gireyim ilk önce sana gelecem canım bu arada yorumuna açığım , ımaj makerim olarak bekliyorum eleştrileri opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
aldım canım msjını teşekkür ederim temennin için,yanlız erkek arkadaşım gelecek çok isterdim gelmek ama başka sefere işallah
ayakkabılara takıntılım biliyosun kaydirigubbakcemile3
ama çizmelerin çok güzel pek görünmüyor burdan ama ben biliyorum opuyorumnanaktan
maşallah size canım nazar değmesinopuyorumnanaktan
Kız su atkın eskımış bır turlu üremdın be bacım:hulya:ben sana üreyım mı bıtene kızşakkıdı
Katılıyorum nazar degmesın canım özlem cıgım botlar klas ama ha kıvırcıgım tiftiğin geldi canım ne oldu barıştın mı can can:lepi:[/QUOTE
gerginim çok ayy sinir oldum ona ya