kuusuum samsuna uçtu....

ay yorumlar çok güzel meraktan baktım yorumlara bayıldım..ben azıcık hasta gibiydim onun dışında herşey süperdi ..
suyumprensesim tamamen hayal ettiğim gibi içten candan biri teşekkür ederim sana beni garajlara kadar uğurlamaya geldi cnm doyamadık ama inşallah devamı da olucak ...kocaman öptüm harika bi ev sahibisin.
zeynepsultan bizi kırmayıp geldiğin için ayrıca teşekkür ederim ...seni tanımak da ayrıca gtüzeldi ...
eveeeet keşke derinde olsaydı arada çınlattık ama unutmadık seni ...
güneş ablam bitoşum çakılım deruşum ve yorum yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...
haaa unutmadan bu arada kuzenim de sağ olsun benle çok ilgilendi deyinmeden geçemiycem belki yakında oda kk lı olur...
bugünde izmir buluşmasını çok istedim ama ayaklarım resmen ramazan davulu gibi....göbeğimi söylemiycem bile..
bu arada suprensesi kızımda sizden ayrılınca bastı çığlığı otobüste ....kendii unuttum onu susturmaya çalıştım hehehe...Samsun da Samsunlu dostlarımda harikaydı keşke daha uzun kalma imkanım lsaydı..artık bebişle inşallah...hepinizi kocaman öpüyorum..

Son düzenleme:
kuusuum kız sen oralarda ne arıyon. izmirde bizde kuusuum nerelerde diye sorup durduk. meğer kalkmışta arkadaşım samsuna uçmuş. bugün gözlerim aradı seni. neyse sen iyi olda zamanla yine buluşuruz.
bu arada samsuna ve arkadaşlarına bendende selamlar. opuyorumnanaktan

cnm ablam bende sizleri görmeyi çok istedim eğer uyuyup kalmasaydım gelcektim..ama okdar yorulmuşumki annemin üçak korkusu yüzünden otobüs çilesini çektim sorma inşallah görüşürüz seni sibel ablamıda ayrıca çok özledim zaten ..

kusumm bende seni tanıdığıma çok memnun oldum ablacım sen izmirlerden gelmişsin ben 2dkklık yoldan mı gelmeyecektimm keşke daha fazla zaman geçirebilseydik.öpüyorum çok Şeniz buarada bakmayın göbek flan dediğinee göbek flan yok formunda gayet maşllah kaydirigubbakcemile2

kusum bende istedim bugün buluşmaya ama değneklerlecesaret edemedim
zeynepsultan keşke seninle yüzyüze görüşebilme fırsatımız olsa
kusumuzaten elinde sonunda görücemzemuszemus

onca yol tabii yorgunsundur. buluşmalarımız bitmez. bir dahaki sefere inşallah.
sibelcimde dün istanbula gitti. bizde görüşemedik. opuyorumnanaktan

onca yol tabii yorgunsundur. buluşmalarımız bitmez. bir dahaki sefere inşallah.
sibelcimde dün istanbula gitti. bizde görüşemedik. opuyorumnanaktan

aaaa bana buluşmayı sibel abla söylemişti..gelicek diye biliyodum .başka sefere inşallah....şu doğum olmadan bi buluşma daha olur inşallah..

cnm merdivenlerden düştüm :kedi:
kalçamda kırık vardı cnm bir ay kımıldamadan yattım
2-3 gün oldu kalkalı değneklerle yürüyorum cnm

cnm bilmiorum nazar mı değdi noldu amin cnm

cnm merdivenlerden düştüm :kedi:
kalçamda kırık vardı cnm bir ay kımıldamadan yattım
2-3 gün oldu kalkalı değneklerle yürüyorum cnm

cnm bilmiorum nazar mı değdi noldu amin cnm

ayyy kıyamam aman dikkat et bitanem ya kesin nazardır söyleyim..maşallah diyelim Allah beterinden saklasın

kusummmmmmmmm hamilelik yakışmışş tatlım çokk maşallah kıslarr size ve dostluğunuza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…