kuusuum samsuna uçtu....

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
158
kızlar 1.5 yıldır tanıştığımız harika dostluklar kurduğumuz zeynep sultanzemuszemus,kuusuum zemuszemusve ben suprensesi bugün buluştuk,kuusuum ta izmirden uçup kaydirigubbakcemile4gelirde görüşmeden gitmek olur muydu?harika bir gün geçirdik ama bitmedi devamıda yarın olacak o yüzden ben şimdi resim eklemiyorum yarın akşam hepsini birden eklerim,hem merak edin azıcık bizi kaydirigubbakcemile3

taçlı olan tabiki benim suprensesiyim ya,kuusuum ve zeynommm

yeslyurt1.jpg

yeilyurt3.jpg

benim yanımdakide kuusuumun kuzeni ,:nazar:hepimiz ne güzeliz demi :kedi:
yeilyurt2.jpg

Son düzenleme:
kıs ayyyyyyyyyyyyy nası şaşırdım görünce kusummmmm nasıda güzel olmuş
zeynepsultan cnm çok güzelsin maşallah
suprensesi sendeçok tatlı görünüosun dostluğunuz daim olsun

kıs ayyyyyyyyyyyyy nası şaşırdım görünce kusummmmm nasıda güzel olmuş
zeynepsultan cnm çok güzelsin maşallah
suprensesi sendeçok tatlı görünüosun dostluğunuz daim olsun

canımsın benim kuusuum buraalra gelirde onu görmeden gönderirmiydik ,ben bugün yolcu etmeyede gittim ama ağlamaktan resme fırsat kalmadı :gitme:

:nazar::nazar::nazar:
masallah hepinizede
yine gözüm gönlüm acildi
kac güzel biarada
cok sekersiniz canlarim bayildim size
dostlugunuz
muhabbetiniz
sohpetiniz daim olsun canlarim:nazar:

maşallah çok güzel görünüyosunuz hepiniz.
darısı bizim başımıza:))))

bensiz olmaz ama canım,kaydirigubbakcemile4zaten giresunu mekik yaptım her hafta trabzonamı gelemeyecem kaydirigubbakcemile3

süpersiniz kızlar, çok güzelsiniz maşallah hepinizz:) çok özendim yaa:)

zaten ben senin kulağını çok çınlattım görmek istediğim bir sen kaldın bebişimkaydirigubbakcemile

:nazar::nazar::nazar:
masallah hepinizede
yine gözüm gönlüm acildi
kac güzel biarada
cok sekersiniz canlarim bayildim size
dostlugunuz
muhabbetiniz
sohpetiniz daim olsun canlarim:nazar:

canımsın incim,her zamanki gibi ağzından bal mı damlıyor

ama hepsi sizlerin güzelliği kızlara.s.

ay cok mutlu oldum kizlar iyi yapmissiniz allah dostlugunuzu daim etsin :Saruboceq:
cok güzelsiniz cok tatlisiniz kusum canim ablam süpersin bidenem:emir_bebek:opuyorumnanaktan imrendim bende olsadim keske valla cok iyi yapmissinizyerimseniben
öptüm sizi cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay cok mutlu oldum kizlar iyi yapmissiniz allah dostlugunuzu daim etsin :Saruboceq:
cok güzelsiniz cok tatlisiniz kusum canim ablam süpersin bidenem:emir_bebek:opuyorumnanaktan imrendim bende olsadim keske valla cok iyi yapmissinizyerimseniben
öptüm sizi cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:kıskandırmak gibi olmasın ama sositososito:sm_cool::jeyyar:

a.s.sositososito amanın kimler varmış burda tanıyorum sanki ben bunları
teşekkürler güzel yorumlarınız içinnn

yupppiiiiii hihoyyytbuluşmuşsunuz sonunda kusuummmm samsun nasıldı canımm???
herkesler çokkkk şekerrr valla!!:1hug:

hepiniz çok güzel çıkmışsınız kızlar dostlugunuz daim olsun kuşummmmmm canım benim ne güzel olmussun kız senyerimsenibenözledim dön artık:gitme:

yeslyurt1.jpg

3 tane birbirinden güzel fıstık gibi hanımlar,,kuşum sen izmiri bıraktın,nikine yakışır samsunamı uçtun,,hamilelik yakışmış maşallah ,nazar değmesin,
prensesim seni gördüğüme çok sevindim,çok tatlısın,,diğer arkadaşı tanımıyodum ,tanımış oldum,,dostluğunuz daim olsun ,çok öptümm....

Son düzenleme:
slm kızlar demek buluştunuz :çok üzgünüm: ama ben yokum -tatlicadiarzu- zeynep sultanı bilmiyordum hem görmüş oldum hemde tanımış süpersiniz :nazar::nazar:

yupppiiiiii hihoyyytbuluşmuşsunuz sonunda kusuummmm samsun nasıldı canımm???
herkesler çokkkk şekerrr valla!!:1hug:

darısı senin başına canım işallah bu yaz gelebilirsin...kaydirigubbakcemile4

Allah tekrarlarını nasip etsim şimdiden hepiniz fıstık gibisiniz :nazar:

tşkler canım bizimki 1.5 yıllık bir dostluktu sonunda tanışabildik,ama derinimiz eksik şimdide

hepiniz çok güzel çıkmışsınız kızlar dostlugunuz daim olsun kuşummmmmm canım benim ne güzel olmussun kız senyerimsenibenözledim dön artık:gitme:

onun güzeliği samsuna gelince pekiştikaydirigubbakcemile3

3 tane birbirinden güzel fıstık gibi hanımlar,,kuşum sen izmiri bıraktın,nikine yakışır samsunamı uçtun,,hamilelik yakışmış maşallah ,nazar değmesin,
prensesim seni gördüğüme çok sevindim,çok tatlısın,,diğer arkadaşı tanımıyodum ,tanımış oldum,,dostluğunuz daim olsun ,çok öptümm....
[/QUOTE]

tşk ederim güneş ablam,samsuna uçmuşken kuusuum görüşelim dedikkaydirigubbakcemile4

slm kızlar demek buluştunuz :çok üzgünüm: ama ben yokum -tatlicadiarzu- zeynep sultanı bilmiyordum hem görmüş oldum hemde tanımış süpersiniz :nazar::nazar:

denizcim zeynep sultan bizim topikten,samsunda oda ama üniversite öğrencisi olduğu için son zamanlarda yoğunluktan pek uğrayamıyor,sen işlerini bitir işallah yazın derin gelince buluşuruz artık kaydirigubbakcemile4

Back