- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Kutuphaneden kitap almistim kaybettim kizlar napicam ben yaptirim felan olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh icim rahatladi ayni kitap mi yoksa farkli miKarşılığında kitap aliyorsunuz ya da parasını veriyorsunuz zannedersem
Yaptırimı elbette vardir ama bilemiyorum nedir. Ben olsam kaybettiğim kitabın aynısını alıp kütüphaneye verirdim.Kutuphaneden kitap almistim kaybettim kizlar napicam ben yaptirim felan olur mu
Görevliye söylersin zaten o sana ne yapman gerektiğini söyler kendi kafana göre kitap alıp koyma sonuçta bunların sırası var büyük ihtimalle ya parasını alırlar senden ya da kitabın aynısını isterler bir şey olmaz merak etme.Kutuphaneden kitap almistim kaybettim kizlar napicam ben yaptirim felan olur mu
ne alaka bu konuylaSizin hiç arkadaşınız yok mu?
Ya o kitabın aynı basım olanından alıyorsunuz ya da belirli bir miktar para veriyorsunuz. 3 kitap parası gibi meselaKutuphaneden kitap almistim kaybettim kizlar napicam ben yaptirim felan olur mu
Ne alaka var gayetteSizin hiç arkadaşınız yok mu?
Parasini veriyorsun. Telas etmeKutuphaneden kitap almistim kaybettim kizlar napicam ben yaptirim felan olur mu
Buldum tesekkyr ederim :)Parasini veriyorsun. Telas etme