Genetik testte Pai 4g/5g homozigot, Protrombin heterozigot???

pimpiriklibedevii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
67
11
8
29
Kizlar pai 4g/5g homozigot, protrombin heterozigot cikti ve faktor 12 eksiklim var. Gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebegimi kaybettim. Bu testler hakkında bilgisi olan, ayni durumları yasayanlar var mi varsa nasil yol izlendi ?

Kizlar pai 4g/5g homozigot, protrombin heterozigot cikti ve faktor 12 eksiklim var. Gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebegimi kaybettim. Bu testler hakkında bilgisi olan, ayni durumları yasayanlar var mi varsa nasil yol izlendi ?
Kimse yok mu
Trombofili testi yapan yok mu benimle aynı olan

Bu benimkiydi

Eklentiler

• 1000129224.webp
    1000129224.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 11
Pai normal diğeri protrombin bir tık anormal ancak çok problem değil bir dahaki gebelikte 12.hafta sonrası düşük doz ecoprin gerekirse de 0.4 clexane kulannırsınız . Clexane'a gerek olmayabilir . İnşallah sağlıkla yavrunuza kavuşur aynı sorunları bir daha yaşamazsınız .

Pai normal diğeri protrombin bir tık anormal ancak çok problem değil bir dahaki gebelikte 12.hafta sonrası düşük doz ecoprin gerekirse de 0.4 clexane kulannırsınız . Clexane'a gerek olmayabilir . İnşallah sağlıkla yavrunuza kavuşur aynı sorunları bir daha yaşamazsınız .
Benim tek bu sorunlar degil bide faktor 12 eksikliğim var ciddi ciddi. Bu faktor 12 eksikliğinden de gebelik zehirlenmesi yasamis olabilirim. Hem trombofili testlerim hem faktor eksikligim sıkıntılı. Ikisi bir olunca durum daha sıkıntılı hale geldi. Kac tane doktora gittim öyle kan sulandirici diyip gecmiyolar bana

Back
X