Kütük Masa Kullanan Var Mı?

merhaba kızlar, ben de henüz kütük masa alma aşamasındayım ama beğendiğim masanın ortasında budak var zaten bizde onu beğendik ama korkumuz zamanla oradan açılma yapabilirmi fikri olan varmı ya da kullanımı zor lekeler oluşuyor diyen

canım bizim ki de baya budaklı o yerlerde epoksi var. budak ve çatlaklar epoksi ile kapanabiliyor. bizimkinin epoksileri zamanla biraz açılmış. ama yeniden yaptıracağız. alacağınız yere bi danışın derim. ya onlar yapar ya da yapacak bir yere yönlendirebilirler diye düşünüyorum. şu an masayı kullanmak için vaktimiz olmadı hiç ama bir de küçük kütük sephamız var, çay lekesi yapmıştım, silince hiç kalmadı, tabii yağlı bir leke olursa ne yaparım bilmiyorum, onun haricinde nemli bezle tozunu alıyorum :) ama kütük masa tavsiye ederim gayet şık duruyor,

çok teşekkür ederim sanırım budaksızlara bakmaya karar verdik .çünkü yaptığımız araştırmalar sonunda aldığımız cevap ağaç kesilmiş olsada çam dışında geç kurudukları ve kurudukça da çatlamaların açılmaların olcağı yönünde önce önemsemedik tam ortadan ikiye ayrılırsa cam yapar onla birleştiririz dedik ama düşündükçe vaz geçtik masanızı güle güle kullanın sanırım ileriyi düşünerek düzlerden almak zorundayız

bizde kütük masa kullanıyoruz...herseyden önce masanın ağacını ve ne çeşit vernık kullandıklarını öğrenmeyi unutma...klasik mat yada ıpek mat gıbı cılada kullanmıs olabılırler, wax dıye bır cılada, yada teak yağı gıbı dogal yağlarda..ona gore temızlıgı yapman masan ıcın daha yararlı olur..ılerde cızılme kırlenme herhangı bırsey oldugunda en azından silistre yapıldıgında nasıl boya yada vernık kullanman gerekır oğrenmıs olursun.hıc bır bılgıye ulaşamıyorsan eger, hıc pronto vs kullanma agacın nefes almasını engellıyor cunku, mıkrofıber bır bezı duru suyla ıslat ıyıce sık ve tozunu al.ustune hemen kurula..agacı yıpratmayan en ıyı yol bu..kurulamanda parlamasını saglıyor..gule gule guzel gunlerde kullanın..

bizim hem salon hem mutfak bu şekilde kütük masa. hepsi özel yapım masalar. annem temizlemeye korkuyor, temizlikçi her hafta uğrasşıyor onlarlar. bilemiyorum

Ayy gercekten cok hos bir hava katmis eve..sandalyelere de bayildim, cok iyi uyum saglamis..nasil kullanisli mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…