Bebek Beslenmesi Kutu süt!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşlar,oğlum 9 aylık we kahwaltı öğünü peynir,yumurta sarısı,bebe bisküwisi we pekmez karışımı.bu karışımı cıvık hale getirmek için ben kaynamış su kullanıyorum.bebe bisküwisi olduğu için içinde.e bunu ben normal pastörize sütle ıslatsam olur mu acaba?doktor 1 taşa kadar önermiyo sütü ama ben direkt wermicem sadece yumuşatmak için kullanıcam olur mu acaba?bi zararı olmaz dimi?

yok canım merak etme bişi olmaz ama mümkünse günlük süt kullan.benim oğlum da 9.5 aylık ben direkt süt bile veriyorum.mamayı bıraktık artık.gayette mutluyuz.

ewet şu gdoları duyar duymaz bıraktım ben ne dewam maması ne de kaşık maması weriyorum.dışardan bi bebe bisküwisi alıyorum.

bana da herseyı yasaklamak sacma geldı tmm bazı seyler gercekten verılmemelı ama süt gerekiyor.ben ogun oalrak da veriyorum,süt yerine mama kullanmak daha zararlı gbı.ben de sute karsıydım ama yasayarak bazı seylerı gordum.bu arada kahvaltı karısımında yumurta varsa süt katmamalısın ıhlamurla yapabılırsın

pınar ilk adım sütü varmış. 6. aydan sonra içirilebiliniyormuş. ondan mı veriyorsun canım? ayrıca bebişin kaç aylık?

hayatım ben pınarın 6-12 ay arası bebekler için vanılyalı ve muzlu olmak üzüre 2 çeşitli olarak var ben kullanıyorum her yerde bulunmuyor ama büyük marketlerde var ayrıca benım oğlum gecede bu sütü içiyor, ayrıca kahvaltısını gün aşırı ceviz badem ve fındık katıyorum onları makinadan geçirip karıştırdım hergün 1 kaşık hersabah atıyorum + 1 tatlı kaşığıda zeytinyağı katıyorum benım oğlumda 8 aylık hem bağırsakları çalışıyor hem yararlı , ceviz,badem,fındıkda beyin gelişimi ve enerji veriyor tavsiye etmek istedim ..Ayrıca günlük süt kullanabilirsin yağı alınmış sütte olabilir sadece kalsiyum bakımından ..kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…