N nenene9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 67 54 3 35 8 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #1 Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ?
G gizemm3 Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 197 164 23 8 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #2 nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı özel hastaneler kendi insiyatifleri ile gizli de yapıyormus. Bu sitede okudum bunu
nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı özel hastaneler kendi insiyatifleri ile gizli de yapıyormus. Bu sitede okudum bunu
Valerya- Guru Pro Üye 2 Şubat 2014 866 2.079 313 8 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #3 nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Merdiven altı yerlerde şart değil, ama ne kadar güvenilir bilemem.
nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Merdiven altı yerlerde şart değil, ama ne kadar güvenilir bilemem.
Z zeynepp0 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 813 246 23 23 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #4 nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Devlette mecburi özel hastanelerde de genelde mecburi ama insiyatif olayları var mıdır bilemem.
nenene9 .!.: Herkese merhaba , kürtajda eş rızası eş imzası gibi durumlar zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla... Devlette mecburi özel hastanelerde de genelde mecburi ama insiyatif olayları var mıdır bilemem.
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 6.779 10.119 168 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #5 Muayenehanesi olan doktorlar yapıyor izinsiz
G greenseaaa Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 498 135 18 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #6 Özel klinikler gizli yapıyor reşit isen habersiz yapıyorlar sisteme falan da düşmüyor her yerin de fiyatı ayrı oluyor genelde
Özel klinikler gizli yapıyor reşit isen habersiz yapıyorlar sisteme falan da düşmüyor her yerin de fiyatı ayrı oluyor genelde
N nenene9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 67 54 3 35 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #7 greenseaaa .!.: Özel klinikler gizli yapıyor reşit isen habersiz yapıyorlar sisteme falan da düşmüyor her yerin de fiyatı ayrı oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Bu tıp merkezleri gibi mi Nasık yerler
greenseaaa .!.: Özel klinikler gizli yapıyor reşit isen habersiz yapıyorlar sisteme falan da düşmüyor her yerin de fiyatı ayrı oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Bu tıp merkezleri gibi mi Nasık yerler
N nenene9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 67 54 3 35 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #8 Kızlar istanbul içinde bilen tecrğbe eden tıp merkezi hastane doktor var ise buradan yazıp veya özelden mesaj iletebilir misiniz
Kızlar istanbul içinde bilen tecrğbe eden tıp merkezi hastane doktor var ise buradan yazıp veya özelden mesaj iletebilir misiniz
G greenseaaa Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 498 135 18 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nenene9 #9 nenene9 .!.: Bu tıp merkezleri gibi mi Nasık yerler Genişletmek için tıkla... Google'dan çok rahat bulabilirsin İstanbul'da da vardır böyle klinikler ben Gaziantepde olmuştum
nenene9 .!.: Bu tıp merkezleri gibi mi Nasık yerler Genişletmek için tıkla... Google'dan çok rahat bulabilirsin İstanbul'da da vardır böyle klinikler ben Gaziantepde olmuştum