kütahya tavşanlı'danım diyosan burası senin yerinn

almila_90

bitanecik miniciğimm
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
411
0
34
naber millet hemşerilerimi arıyorum ben tavşanlıdanım ama şuan yozgatta oturuyorum hemşerilerimle muhabbet etmek istedim sizleri tanımak istedim belki tanıdıklarım bile çıkabilir..hadi gelinnnn BEKLİYORUMMMMM bayanssulusmile

Son düzenleme:
Selam,Kütahyalı değilim,eşim Kütahyalı,iki sene önce taşındık malesef,Kırıkkaledeyiz

şimdi ama inan Kütahyayı özlüyorum,çünkü buranın insanını ortamını görünce orayı

aramamak özlememek mümkün değil,

En yakın arkadaşlarımdan biri de Tavşanlı da oturuyo...

Yani benden bu kadar hemşerim....
:KK3:

çok özlayorum ya tek amacım geriye dönmek, bir başkadır bizim tavşanlımız değilmi kızlar bunu dışarıya çıkan daha iyi anlar, tavşanlımızın görgüsü adeti bir başkadır, insanlar insan gibi yaşar, yaşamın tadını çıkarır, lüks yaşar, iyi yer iyi gezer.

çok özlayorum ya tek amacım geriye dönmek, bir başkadır bizim tavşanlımız değilmi kızlar bunu dışarıya çıkan daha iyi anlar, tavşanlımızın görgüsü adeti bir başkadır, insanlar insan gibi yaşar, yaşamın tadını çıkarır, lüks yaşar, iyi yer iyi gezer.

tatlım valla dediğin gibi ben de orda oturamıyorum ama bi başkadır bizim tavşanlımız.modern dir,keyfine düşküündür ve muhabbetine de doyum olmaz.sen ankarada mı oturuyorsun?

ayy ben burayı kaçırmışım ya..bende varım bende :KK62: tavşanlılıyım burda oturuyorum..bir başkadır hakkaten davşanlımız :)

ayy ben burayı kaçırmışım ya..bende varım bende :KK62: tavşanlılıyım burda oturuyorum..bir başkadır hakkaten davşanlımız :)

aaa negüzellll ismin ne canım ?tavşanlı merkezden misin yoksa köylerinden mi?ben aslen merkez yeniköylüyüm yani deli köylü:)):KK1:

ismim tuba..tavşanlı merkezdenim..senin ismin nedir? burada hemşehrimi görmek çok güzel

benim adım da züleyha canım vala öyle ya ne de olsa aynı toprak.kaç yaşındasın canım çocuğun var mı çalışıyo musun?tavşanlının neresinde oturuyosun?bunları öğrenmem lazım :)
benim 4buçuk aylık oğlum var 20 yaşındayım çalışmıyorum açık öretim okuyorumm öyle işteee sen?

bayramın mübarek olsun öncelikle..telaşeden siteye giremedik bayram boyunca..memnun oldum..bende 26 yaşındayım..ilk bebeğime hamileyim:)) son ayımdayım artık...tam merkezinde ulucami mahallesinde oturuyorum..okumak için uğraştık ama olmadı çalışmıyorum ev hanımesiyim:)) zaten az çok biliyosundur tavşanlıda özellikle bayanlar için pek iş imkanları yok öyle..işte bizde gezip tozuyoruz..:)

X