• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kütahya mı,Güral mı??

ikisi aynı arkadaşlar
güral krizden yurt dışına çok ihracat yaptığı için çok fazla etkilenen kütahya poseleni satın aldı

ben kütahya almaya karar verdim. hele ki şimdi de mali açıdan gayet uygun bi kampanyası varken kaçırmayacağım.zemuszemus

sizce hangisini tercih etmeliyim????

Eklentiler

• $küt1.webp
    $küt1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 109
  • $küt2.webp
    $küt2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 128
  • $küt2-.webp
    $küt2-.webp
    7 KB · Görüntüleme: 138
  • $küt3-.webp
    $küt3-.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $küt4-.webp
    $küt4-.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 103
devamı....

Eklentiler

• $küt5-.webp
    $küt5-.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $küt6-.webp
    $küt6-.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $küt7-.webp
    $küt7-.webp
    5 KB · Görüntüleme: 95
  • $küt8-.webp
    $küt8-.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 120
  • $küt9.webp
    $küt9.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 95
devamı....

Eklentiler

• $küt9-.webp
    $küt9-.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 117
  • $küt10.webp
    $küt10.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $küt11-.webp
    $küt11-.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $küt12.webp
    $küt12.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 113
  • $küt12-.webp
    $küt12-.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 106
devamı..........................

Eklentiler

• $küt13.webp
    $küt13.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $küt13-.webp
    $küt13-.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 112
Güral ailesi kütahya porselenin hisselerinin büyük bir kısmını almış.Güral porselenle kütahya porselen kalite olarak aynı.

arkadaşlar yemek takımı alacağım ama kütahya porselen mi yoksa güral porseleni mi almam konusunda kararsız kaldım :uhm:

kare yemek takımı almak istiyorum , yemek takımı alacağım yerden hisarın çelik tencere takımını,düdüklüsünü,çay takımını,cezve takımını, teflon tencere takımını alacağım , kahvaltı takımını da onlar hediye edecek ama kütahya mı yoksa güral porselen mi karar veremedim kullanım ve dayanıklılık açısından hangisini önerirsiniz??​

Hisarın bu kampanyası hakkında biraz bilgi verirmisin banada ?? Bende araştırıyorum bu aralar kütahyanın medusa serisinden morlu grili olanı çok beğendim . Kampanyaya dahil mi fiyatı nedir nerdedir kıslar nolur yardımmm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hisarın bu kampanyası hakkında biraz bilgi verirmisin banada ?? Bende araştırıyorum bu aralar kütahyanın medusa serisinden morlu grili olanı çok beğendim . Kampanyaya dahil mi fiyatı nedir nerdedir kıslar nolur yardımmm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım bu kampanya hisarın değil kütahya porselenin.:hulya:

12 kişilik 85 parça dekorlu yemek takımı
12 kişilik 90parça çatal kaşık bıçak takımı
6kişilik kahvaltı takımı (elektrikli çay makinesi dahil) ALANA

12 kişilik 85 parça lilyum yemek takımı hediye ======>>>>>> 1294 tl

Çeyiz Seti Alana 12 Kişilik 82 Parça Lilyum Yemek Takımı Hediye | Çeyiz Seti, 12 Kişilik, 82 Parça, Lilyum ,Yemek Takımı, Hediye,kampanya,kampanya setleri | Kampanya Setler

takım halinde almak istemeyenler için

12 kişilik 85 parça dekorlu yemek takımı alana 6 kişilik lilyum yemek takımı hediye ======>>>>> 540tl

Ikisini de aynı yer üretiyor kardeşler zaten sahipleri kalite aynı beğeniye göre al..

kare takımların kullanışsız olduğunu bende çok duydum. tekrar bir düşün istersen :26: kütahya mı güral mı dersen onların kardeş olduğunu bir arkadaş yazmış kalite aynı ama bence tek fark kütahya porselenin modelleri biraz daha modern duruyor. hangisini beğendiysen onu al :42:

Back
X