• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küt tırnak mı oval tırnak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

küt tırnak mı, oval tırnak mı güzel?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
küt tırnağı kendime daha yakıştırıyorum. özellikle french te dümdüz çizgi oluyor:9:

ben küt kullanıyorum, ince uzun parmaklarda daha hoş duruyor çünkü. Oval kesim kısa ve tombul parmaklarda güzel dururmuş.

ben hep küt törpülerim ellerime öyle daha çok yakıştığını düşünüyorum. zaten bir kere oval denedim küte alıştığımdanmıdır nedir hiç hoşuma gitmedi

Eskiden hep ovaldi. Ama kut yapmaya başladıktan sonra anladım ki küt daha iyi duruyor.
Özellikle french yapan biri olduğum için küt tercihim.

Not: Küt tırnak için töpülemeye ortada başlayın. Ve hızlı hızlı düz bir şekilde yani törpüyü oynatmadan törpüleyin.
Zaten ortası hemen dümdüz oluyor.

Benim tırnaklarım da küt seklinde uzuyor ama uzadıkca iceri dogru dönüyorlar sinir oluyorum..
Tam küt seviyorum ben, istedigim gibi kütü de kendim beceremiyorum :(

bende küt tırnak kullanıyorum ama o herkesin kendi zevkine ve tırnak tipine kalmış eğer tırnak aşırı kısaysa oval daha iyi oluyor ama normal uzunluktaysa küt en iyisidir :)

Küt tırnaklarda ojeyi daha hoş buluyorum, oval tırnakları natural olarak begeniyorum. Ortaya karışık. :1:

Ben küt tırnakları daha çok seviyorum. Ve de daha hoş durduğuna inanıyorum. Özellikle de frech çok yakışıyor bu tırnaklara. Ben de küt kesiyorum.

bencede kesinlikle küt tırnak.benmd küt tırnaklarım ve ben şekil vermeden küt uzarlar.kiminin oval kiminin küt yapısal bişey demek ki:34:

Ben küt kullanıyorum.
Oval her ele yakışmıyor bu arada.

Benim parmaklarım uzun ince olduğu için tırnaklarımı oval uzatıyorum. Çok yakıştığını söylerler hep, emel sayının elleri gibi derler:16:

Back