küt tırnak mı oval tırnak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

küt tırnak mı, oval tırnak mı güzel?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
bencede küt daha hoşş ama ovalde hoş el yapısına ve tırnak yapısına hangisi uygunsaa.

Oval tırnak benim tarzım değil ,zaten bugüne kadar da tırnaklarımı hiç oval şeklinde törpülemedim ...

Küt modeller çok hoş duruyor bakın şunlara boshayallersmile

benim tırnaklarımda küt foto eklemeyi bilsem ben de ekliycem ama bilmiyorum canlarım.bilmiyorumkismile

Ben uzun tırnağı cok sevmıyorum ki , oval daha hoş duruyor ama uzun olursa küt biraz daha iyi gibi.
Ama oval tercihim. :)

küt bnce ama trnaklarım oval küt olmasını istiorum yakışıo diolar ama .s nsl küt yapablrm ??

Benim tırnaklarım da aynen onun gibi ve uzatmayı çok seviyorummm zemuszemus Ama bazı insanlar tırnak uzatmanın çirkin bişe olduğunu söyleyerek sinirlerimi bozsalar da onlara inat daha bir uzatasım geliyor sempatiksalakcinni Ama kimileri çok fazla oval törpülüyorlar bir de aşırı uzattıklarında cadı tırnağı gibi itici görünüyor, sevmiyorum o yüzde oval tırnak...:1closedeyes:

küt kısa tırnakta daha şık dursada benim tercihim kesinlikle OVALL

bencede el yapısına göre değişiyor.

kısa tırnakta küt daha güsel duruyor ama

tırnakların oval ama kütleştiriyorum

ben de küt diyorum...
ama aslında bana uygun olan ovalmiş manikürcüler hep öyle yapıyo ben de itiraz etmiyorum

bence tercih edilirken elin yapısına bakılmalı parmakların kısa ya da uzun olmasına,
tırnakların yassı yada uzun olmasına bakılmalı. Benim tercihim kütten yana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…