küt tırnak mı oval tırnak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

küt tırnak mı, oval tırnak mı güzel?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
tırnak yapısına bağlı bence ama küt daha çok yakışıyor bence

küt modern şimdi hep küt görüyorum ama oval seksi duruyor gibi geliyor bana hele tatilde bi kız gördüm bildiğin sivri yapmış bence çirkin görünüyordu

bence küt tırnak daha güzel görünüyo

bence de küt tırnak ellerinize yakıştırıyosanız çok hoş oluyo ama kimisine de olmayınca olmuyo...

küt tırnakları siz kısa olunca önermişiniz ama yabancıların çoğunun küt ve uzun oldukça uzun hemdefisfisfis

onların geneli eminim takmadır canım cunku normal bir tırnagın kut şekilde cok uzun olması imkansız surekli uzatırım tırnaklarımı ama kut asla uzamıyor hep içine donuyor ...

onların geneli eminim takmadır canım cunku normal bir tırnagın kut şekilde cok uzun olması imkansız surekli uzatırım tırnaklarımı ama kut asla uzamıyor hep içine donuyor ...

hmm olabilir cnm

bu durum tırnak ypısına bağlı olarak değişiyor aslında herkes xanı istiyor diye küt ya da oval yapamaz tırnaklarını.
YAni yapar ama güzel durmayabilir

Bende oval tırnağı çok severim parmaklarım uzun ve ince o yüzden herkez çok beğeniyor

benim uzarkende küt uzadığı için küttür ..
seviyorum tırnaklarımı

benim tırnaklarım küt ve uzun ama bugüne kadar kimse mide bulandırdıını sölemedi aksine herkes bayılıoo bence tırnaın yapısıyla alakalıı arkadaşlar bu arada bülent ersoyunki cidden mide bulandırıcı ama onunki doaal diill...

oval tırnak tabiiki..hem asil hem de zarif duruyor..

ben bu şekil tırnakları seviyorum ne cok oval nede cok küttam ortası

benim tırnaklarım tam olarak böle, ne tam küt nede oval.. ama daha kısası..bugünde french yaptırdım uzun zaman olmuştu yaptırmayalı, çok güzel oldu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…