Eğri oturup doğru konuşalım.
Kadının videonun başındaki basenleri de çok genişti, vücudu bildiğin çirkindi. Öyle kalacağına böyle kalması daha iyi onun için. bence sonlara doğru baya bi güzel olmuştu, ilk halindeki gibi bir vücudum olsa ölmek isterdim heralde.
neeeeee
şaka yaptım.. tamam sakiiin sakiiin , sadece şakaydı, şimdi derin bir nefes al ve okuduklarını unut
heeeeeeeeeeee şimdi anladım en zyıf halimde bile belimi ölçsem 60 gelmiyo demekki kaburgayı aldırmak gerekiyomuş....
TEŞEKKÜRLER CHESS
Şöyle denize gidince bakıyorum adamlar ayıkıllı oldukları halde o şekilde geziyorlar ve utanmıyorlar nede bir ağdaya gereksinim duyuyorlar ama kadını mükemmel istiyorlar erkekler önce kendilerine aynada baksın
hımmm adamlarda onları allah öyle yarattı sanıyo kaburgasınaca aldırıyorlarmış baksana.....şimdi ben akşam herif gelince desem bunlar kaburgasını aldırıyor....ulaşamadığı ciğere pis diyor mantığı oluşacak....yani iki ucu b..klu değnek.....sende yırtın dur 2kg doğum kilomu verecem diye......millet çağ atlamış bacım biz yetişemekhe ya insana kendini kötü hissettiriyorlar, hem kötü örnek teşkil diyorlar kocalar için
hımmm adamlarda onları allah öyle yarattı sanıyo kaburgasınaca aldırıyorlarmış baksana.....şimdi ben akşam herif gelince desem bunlar kaburgasını aldırıyor....ulaşamadığı ciğere pis diyor mantığı oluşacak....yani iki ucu b..klu değnek.....sende yırtın dur 2kg doğum kilomu verecem diye......millet çağ atlamış bacım biz yetişemek
estetik olacak param olsa neler yapardım sayayım,
- şu kaburga muahbbetini yeni duydum e onu yapardım,
bacaklarımı inceltirdim,
totomu küçültürdüm
göğüslerimi daha dikleşirirdim
göbeğimi düzleştirirdim,
belimi inceltirdim
burnumu küçültürdüm,
kaşlarımı kaldırtırdım,
dudağımı doldurturdum daha şişsin diye
şimdi bunlara bakınca"la ben ne biçim bişeymişim" diyor muyum. He
bende sıralıyacam ama neyse biz estetikçiye gitmeyelim...
bizi kaportacıu pekler
evet ama yinede isterler erkekler..erkeklerin boş beyinli ama fotomodel gibi kadınlar istemelerinide hep anlamsız bulmuşumdur
Allah im daha neler duyucaz ya tovbe tovbeeeealt kaburgasını aldıran çokmuş, beli daha ince olsun diye, bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum
http://onedio.com/haber/kusursuz-kadin-algisini-yikan-kisa-film-supervenus-366790Video telif hakkı nedeni ile bla bla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?