'Kusursuz Kadın' İdealine Kısa Ama Güçlü Bir Eleştiri: Supervenus

emin ol bu şaka gibi düşünen kadın çoktur

heeeeeeeeeeee şimdi anladım en zyıf halimde bile belimi ölçsem 60 gelmiyo demekki kaburgayı aldırmak gerekiyomuş....
TEŞEKKÜRLER CHESS

he ya insana kendini kötü hissettiriyorlar, hem kötü örnek teşkil diyorlar kocalar için

kadınların güzellik piyasası bile erkeklerin elinde, kadınların insiyatif aldığı tek konu yok dünyada, sonra da şikayet ediyoruz

he ya insana kendini kötü hissettiriyorlar, hem kötü örnek teşkil diyorlar kocalar için
hımmm adamlarda onları allah öyle yarattı sanıyo kaburgasınaca aldırıyorlarmış baksana.....şimdi ben akşam herif gelince desem bunlar kaburgasını aldırıyor....ulaşamadığı ciğere pis diyor mantığı oluşacak....yani iki ucu b..klu değnek.....sende yırtın dur 2kg doğum kilomu verecem diye......millet çağ atlamış bacım biz yetişemek

estetik olacak param olsa neler yapardım sayayım,
- şu kaburga muahbbetini yeni duydum e onu yapardım,
bacaklarımı inceltirdim,
totomu küçültürdüm
göğüslerimi daha dikleşirirdim
göbeğimi düzleştirirdim,
belimi inceltirdim
burnumu küçültürdüm,
kaşlarımı kaldırtırdım,
dudağımı doldurturdum daha şişsin diye

şimdi bunlara bakınca "la ben ne biçim bişeymişim" diyor muyum. He

bi kanal tedavisi kaptırdım sanki canımdan can aldılar valla, canım çok tatlı asla sağlık sorunum olmadıkça estetiğin yanından geçmem

bende sıralıyacam ama neyse biz estetikçiye gitmeyelim...
bizi kaportacıu pekler

adnan oktarın kedicikleri aklıma geldi onlarında vucutları oldukça anormal ve hepsi aynı, sanırım hepsini aynı doktor elden geçirdi, ve aynı kuaför
onlarında kaburgası alınmış olabilir mi?

aslında video çok eksik, bizim ülkedeki mükemmel kadın anlayışında mükemmel anne olcan, çok iyi yemek yapcan, yatakta iyi olcan, kocasının ailesine hörmette kusur etmicen, erkeklerin istekleri bitmez, kadınlar mükemmel olsun, kendileri bi işe gitsin gelsin yeter, daha ne

Videonun sonu çok kötüydü yalnız.. Bu arada şu kaburga aldırma olayı Adnan Oktar kediciklerinde de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…