'Kusursuz Kadın' İdealine Kısa Ama Güçlü Bir Eleştiri: Supervenus

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
'Kusursuz Kadın' İdealine Kısa Ama Güçlü Bir Eleştiri: Supervenus

youtube dan göremeyenler için video bu linkte :http://onedio.com/haber/kusursuz-kadin-algisini-yikan-kisa-film-supervenus-366790

17. Brüksel Kısa Film Festivali'nde büyük ilgi gören "Supervenus", modern toplumda kadına dayatılan 'kusursuz olma zorunluluğu'na dikkat çekiyor. Filmin yönetmeni Frederic Doazani ilk işi olan Supervenus kusursuz kadın idealine başarılı bir eleştiri niteliğinde... onedio

Son düzenleme:
çok beğendim, insanların ne kadar şekilci olduklarına güzel bir gönderme olmuş, daha da garip ve saçma olan ne için kimin için

erkeklerin boş beyinli ama fotomodel gibi kadınlar istemelerinide hep anlamsız bulmuşumdur

Cok kokrutucu ve cok kotu. Allahim cok feci oldum. Bir kac gun ruyamdan cikmayacaktir. Evet guzel anlatmislar ama cok ürkütücü ya... insanlar gercekten bunlari yapiyor mu ya? :KK43:

Cok kokrutucu ve cok kotu. Allahim cok feci oldum. Bir kac gun ruyamdan cikmayacaktir. Evet guzel anlatmislar ama cok ürkütücü ya... insanlar gercekten bunlari yapiyor mu ya? :KK43:
alt kaburgasını aldıran çokmuş, beli daha ince olsun diye, bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum

alt kaburgasını aldıran çokmuş bende yeni öğrendim geçenlerde şok oldum

Hiiiii ayyy inanamiyorum yaaa tuylerim diken diken oldu. Allahim korusun. Peki aldiranlar sonradan bir zararini görmüyorlar mi? Insallah sonları bu videodaki gibi olmaz..

Hiiiii ayyy inanamiyorum yaaa tuylerim diken diken oldu. Allahim korusun. Peki aldiranlar sonradan bir zararini görmüyorlar mi? Insallah sonları bu videodaki gibi olmaz..

bilmiyorum ki canım, bi taneside bir zamanlar pembe dizilerini bayıla bayıla izlediğimiz thalia ymış

bilmiyorum ki canım, bi taneside bir zamanlar pembe dizilerini bayıla bayıla izlediğimiz thalia ymış

Inanamiyorum. Ne istediler kaburgaciklarindan. Artik kaburgani kirarim esprisini bile yapamiycaazzz :KK53:
Tibe töbe ama yakinda insallah keyfine de göz nakli falan olmak cikmaz insallah. Videoda gistermisler ama o kadar da oldugunu sanmiyorim..

Inanamiyorum. Ne istediler kaburgaciklarindan. Artik kaburgani kirarim esprisini bile yapamiycaazzz :KK53:
Tibe töbe ama yakinda insallah keyfine de göz nakli falan olmak cikmaz insallah. Videoda gistermisler ama o kadar da oldugunu sanmiyorim..

video da rahatsız edicide olsa çok güzel göndermeler var, beynin pembeye boyanması gibi, ben çok beğendim

Rahim ağzı görüntüsü kusursuz olsun diye bıçakaltına yatan kadınları hiç bir zaman anlamıyacağım seven seni hertürlü sever

Eğri oturup doğru konuşalım.
Kadının videonun başındaki basenleri de çok genişti, vücudu bildiğin çirkindi. Öyle kalacağına böyle kalması daha iyi onun için. bence sonlara doğru baya bi güzel olmuştu, ilk halindeki gibi bir vücudum olsa ölmek isterdim heralde.
neeeeee:eek:
şaka yaptım.. tamam sakiiin sakiiin , sadece şakaydı, şimdi derin bir nefes al ve okuduklarını unut :KK14:

heeeeeeeeeeee şimdi anladım en zyıf halimde bile belimi ölçsem 60 gelmiyo demekki kaburgayı aldırmak gerekiyomuş....
TEŞEKKÜRLER CHESS:KK25:

Şöyle denize gidince bakıyorum adamlar ayıkıllı oldukları halde o şekilde geziyorlar ve utanmıyorlar nede bir ağdaya gereksinim duyuyorlar ama kadını mükemmel istiyorlar erkekler önce kendilerine aynada baksın

Back