- Konu Sahibi anabelmontero
Benim su an hayatimda biri yok. Allah ne nasip eder bilemem. Ama yillar once cok zor bir rahatsizligimi ogrendim. Ve bir kere bile ne yapicam diye dusunmedim. Rabbim cozumu hazirlamadan derdini sana sunmaz. Tek bir dogruya odaklanmisken diger yanlislar umrumda bile degil. Ask konusunda kirginliklarim yaralarim olsada bu sorunum hep merhem oldu. Biliyorumki rabbim muthis bir hediye verecek bana..
Hatta soyle bi hikayem var, kabul etmeyecegini dusundugum ve uzak durdugum birinin yillar sonra ayni sorunla bas ettigini ogrendim. Demekki baska konularda anlasamayacaktik dogru insan degildi..
Yine bir ornek daha biliyorum meger ayni sorunu yasiyolar, biri ilk adimi atiyor digeride bende bunu nasil soyleyecegimi dusunuyordum diyor. Simdi herkesin ozendigi bir evlilikleri var..
Hatta soyle bi hikayem var, kabul etmeyecegini dusundugum ve uzak durdugum birinin yillar sonra ayni sorunla bas ettigini ogrendim. Demekki baska konularda anlasamayacaktik dogru insan degildi..
Yine bir ornek daha biliyorum meger ayni sorunu yasiyolar, biri ilk adimi atiyor digeride bende bunu nasil soyleyecegimi dusunuyordum diyor. Simdi herkesin ozendigi bir evlilikleri var..