• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusma ve ishal

Papatya011

18.09.2020🐣 25.05.2022
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
2.689
3.449
133
26
Merhaba hanımlar. Dün gece yatmadan önce midem azıcık bulanıyordu acıktım sandım yattım uyudum gece 4 buçukta bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum ama uyku sersemiyle naptıgımın farkına varamadım en son fark ettim midem bulanıyo karnımda tuvalete gitme hissi var. Bir gittim ki ishal olmuşum normald2 hep kabız olan bir insanım ishal benim için çok normal bir durum değil ve üşütsem dahi kusamayan bir insanım. Hiç kusmadıgım kadar kustum hala tuvaletim geliyor ve az önce yine kustum. Neyden dolayı olduğunu çıkaramıyorum ama yasayan varsa bu durumda ne yaptı anlatabilir mi

Irritabl bağırsak olabilir
Gıda dokunmuş olabilir
Ilaç aldıysanız o olabilir
Mikrop ya da bakteriyel olabilir
Patates haşlayıp yiyin..dr danisip suya karistirilan probiotik qlabilirsiniz..geçmiş olsun..

Hayır bu ay ilişkide olmadı farklı şehirdeyim eşimden ve şuan adetimin 4.günü kusma ishal geçti bu defada başım zonkluyor ateşim var ve her yerim dökülüyor kıpırdayacak dermanım yok
Ateş falan da varsa üşütmüş olabilirsinz.. adetle de birleşince ağır geçer biraz..

Ateş falan da varsa üşütmüş olabilirsinz.. adetle de birleşince ağır geçer biraz..
Üşütünce en fazla acı su gelir ağzıma ama bilemedim hiç bu kadar ağır olmamıştı dün daha hiç bir şeyim yoktu bir anda gece böyle uykudan uyandırınca ne yapacagimi şaşırdım

Üşütünce en fazla acı su gelir ağzıma ama bilemedim hiç bu kadar ağır olmamıştı dün daha hiç bir şeyim yoktu bir anda gece böyle uykudan uyandırınca ne yapacagimi şaşırdım
Bir önceki gün Balık falan yemiş miydiniz? Aynısı bana da olmuştu.balık yediğim gün süt içmiştim sonra zehirlendim gece bir kalktım hem istifra ettim hem ishal olmuştum 🤢

Bir önceki gün Balık falan yemiş miydiniz? Aynısı bana da olmuştu.balık yediğim gün süt içmiştim sonra zehirlendim gece bir kalktım hem istifra ettim hem ishal olmuştum 🤢
Patlıcan yedim yanında ayran içtim farklı olarak yediğim tek şey alışveriş yaptım hediye küçük bir kutu lokum verdiler 2 tane ondan yedim

Yediginiz şeylerde üşütüyseniz tetiklenmiştir canım yarın doktora gidin görünün
Doktora gidecek dermanım yok bugün dediler acile git acile git diye ama kendi kendine geçmez mı bu orada çok ugrastıracaklar hastanenin kokusundan midem bulanır kusarım diye de gitmek istemedim

Doktora gidecek dermanım yok bugün dediler acile git acile git diye ama kendi kendine geçmez mı bu orada çok ugrastıracaklar hastanenin kokusundan midem bulanır kusarım diye de gitmek istemedim
Bilmiyorum ki canım herkesin bünyesi ayrı doktora gidersen igne ilac falan verirler rahatlarsın

Back