• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kusma oğlum yeter artıkk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aycaymxixs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
6
0
86
46
Bursa
arkadaşlar 3 aylık bebeğim var doğduğu günden beri kusuyor gitmediğim doktor kalmadı hiç birşey bulamadılar bu konu hakkında bilgi veren olursa sevinirim

canım benim oğlumda öyleydi şimdi 2.5 yaşında yeni yeni geçmeya başladı bu duruma doktorlar reflü diyor malesef ama zamanla geçiyor ben 2.5 seneden beri çekiyorum düşün gerisini işte canım inşallah seninkisi uzun sürmez eğer mama kullanıyorsan koyu mamalardan al onlar biraz önlüyor kusmasını bu mamalara ar mama deniliyor marketlerde eczanelerde falan satılıyo

slm Arkadaşlar Uzun zamandır ugrayamıyordum yenı geldım oglum dogdu suan 52 gunluk dogdu su son gunlerde cok kusuyor artık ne ona nede kendıme kıyafet yetısmıyor doktorlar pek sorun olarak gormuyor bıle artık bende sasırdım sutum yetmedıgı ıcın mama verıyorum umarım en yakın zamanda gecer bır yere gıtmeye cekınıyorum ne zaman kuscagı bellı olmadıgı ıcın heryer batıyor :(

arkadaşımmm ne ben kendime kıyafet yetiştirebiliyorum nede oğluma bende büyük bezler diktim bir omuzundan diğerine ancak öyle kıyafet yettirebiliyorum evden dışarı çıkamıyorum sürekli kustuğu için doktora ve eve o kadar 3 aylık bebeğim 3 aydırda kusuyor doktor hiç birşey bulamadı gaviscon diye bir şurup verdi onuda içiremiyorum hepsini tükürüyor.İNŞALLAH SENİN Kİ BÖYLE OLMAZ

canım benım kızımda 6 aylık ah ne cektım kusmalarından halada kusuyor ama ek gıdalara gecınce bıraz azaldı kusması elbıse yetıstıremıyoum kızıma onlukler aldım ama zor arkadasım anlıyorum senı bızde cok dr a gıttık ama kusma degıl dedı fazlasını gerı cıkarıyor dedı bızede gavıscon toz verdı suda acılıyor o bıraz kusmasını kestı ama bu sefer gazı arttı sureklı agladı kusmasını aradık valla ama dedım ya 6 aylık bıraz daha ıyı bıraz sabır annesı gececek ıns

selam kızlar bebekler kusabilir
önemli olan tartı alımı eğer güzel tartı alıyorsa korkmayın
aklımdayken doktora götürmüşsünüz ama bazen idrar yolu enfeksiyonu kusmaya neden olabiliyor
haberiniz olsun doktorunuza danışın iyi geceler

canım eğer ağzından fışkırırcasına ve her beslemeden sonra kusuyorsa mide problemi olabilir.oğlum 2 aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu.hastahanedeyken 2 bebiş vardı aynı şikayetten.midelerinde daralma varmış.40 dklık bi operasyon geçirdiler ve sağlıklarına kavuştular.doktora bide bu ihtimali sor bakalım.yinede umarım böle bişeye gerek kalmadan düzelir bebişin

Merhabalar,benim bebeğimde de doğduğundan beri çok kusma vardı.gaz sancısı çok fazlaydı reflü tedavisi verdi dr.aslında kilo alımı çok iyiydi gereksiz yere reflü tedavisi verdiler bebeğimde sadece süt alerjisi varmış.anne sütünü kestik ve bebeğim iyileşti.Bizede motilium,gaviscon gibi ilaçlar verdiler.Ama kilo alımı iyi olan bebeklere reflü tedavisi için ilaç vermenin yanlış olduğunu söylüyor şimdiki dr.umuz.geçmiş olsun.

canım benim oglumda kusuyodu emdiginin nerdeyse hepsi geri çıkıyodu drlar bişey bulamadı kimi fazlasını çıkarıyo dedi kimide reflü ilaçları verdi bende hem emzirdim hemde milupa AR kusmayı engeleyen mamasını verdim mamayı yedikten sonra hem kilo alımı düzeldi hemde eskisi gibi kusmaz oldu zaten 6 ay emzirdim sonrasında oglum istemedi neyseki ozamana kadar kusmasıda geçti yegenim 3 yaşına kadar kustu evin herşeyini degişmek zorunda kaldılar( halıydı koltuklardı) çünkü kusmadık yer bırakmamıştı bide gaz için drmuz zinconun bitkisel gaz damlasını vermişti çok memnun kalmıştık çünkü gaz diye bişey bırakmıyo gayet rahattık

canım 3 aylık bebeğin kusması normal anne sütünün fazlasını kusar büyüklerimiz derdi ki bebek vitaminini alır ve posasını kusar üzülme hepimizin bebekleri yasadı bunu ama ğeçici

slm canım bende kusmaktan cok cektim gitmedigimiz dr kalmamıştı 2 yaşına kadar kustu yapılan tahliller temiz cıkmıştı midesine utrosonla bakıldı mide kapakcıgı tembel dedi dr muz 2 yaşına kadar kusar demişti GAVİSCON diye bir şurup kullanmıştım mide kapakcının hızlı calışmasını saglıyormuş ve dr dedigi gibi 2 yaşından sonra gecti gelişimi cok güzeldi bu kdar kusmasına rahmen artık illallah demiştim seni cok iyi anlıyorum benim kuzum şu an 7 yaşında arada istemedigi bir şeyi yediginde bile hemen kusuyo ALLAH yardımcın olsun

canım benim oğlumda öyleydi şimdi 2.5 yaşında yeni yeni geçmeya başladı bu duruma doktorlar reflü diyor malesef ama zamanla geçiyor ben 2.5 seneden beri çekiyorum düşün gerisini işte canım inşallah seninkisi uzun sürmez eğer mama kullanıyorsan koyu mamalardan al onlar biraz önlüyor kusmasını bu mamalara ar mama deniliyor marketlerde eczanelerde falan satılıyo

Benim ki 4 sene sürdü.Taki ben onu zorla yada fazla beslenemkten vazgeçtim ozaman geçti kusmaları.Allah yardım etsin anne olmak zor.

benım oglumda dogdugu andan ıtıbaren cok kusan bır bebektı.artık doyurmaya cekınırdım.daha yedıgı gıbı kusar ıkımızınde ustunu batırırdı.bende kusmayı onleyıcı mamalardan vermeye baslayınca bıraz ıse yaradı suan 9 aylık ve kusmaları 6.5 7 aydan sonra tamamen gectı

CANIM benşim kıızmdada reflüğ vardı 10 ay kustu sürekli kusuyodu mide ye ultrason bile çektirdik zamöanı gelince duruyo özel mamalar var daha katı onları dene gavıscon şurupta işe yarıyo ama kesinlik kesin çözüm yok yatığı yere yastık koyma ama yatağını destekle kafası yukarda kalsın tam yatırma yedikler geri gelmesin ve yenek yedikten sobra hemen yatoırma geçmiş olsun

benim oğluma da reflü teshisi kondu
nasıl kabustur bilirim
biz geceleri uyumuyorduk kusma ve ait yüzünden
kullandığımız şurup çok iyi geldi(motilium)
şimdide ek gıdalara başladık
iyice azaldı kusması
anti reflü mamaları var AR diye gecer onlardan kullan
ve de yatırırken başını egimli tut
yüksek olsun başı

Back