Allah kolaylık versin inşallah. Bi tanıdık aile var onu anlatayım size. Bu ailenin de uzun yıllar bebeği olmadı. Evlatlık aldılar. Öz kızları gibi baktılar. Hatta o çevrede gördüğüm en terbiyeli kız diyebilirim size. Öyle iyi eğittiler çocuğu. Velhasıl bu kız ilkokul çağına geldi ve ilkokul bitecekken kadın fenalaştı falan bir sürü tahlillere makinelere soktular. Meğer kadıncağız onca seneden sonra hamile olmuş. Farketmemiş tabi kimse. Hatta makinelere soktular dedim ya, sakat engelli vs olursa diye bu sefer korku sardı ya düşerse diye. Ama bin şükür şimdi ikinci kızları var. O da çok çok tatlı şeker bi kız. Bu hikaye gerçek. Benim çevremde olan bi aile bu. Lütfen siz de umudunuzu kaybetmeyin. Olur da pes edecek gibi olursanız aklınıza bu anlattıklarım gelsin. Allahtan ümit kesilmez. Herşeyin hayırlısı, hayırlı zamanda olsun .Offf yinemi ayni konular diyeceksiniz yazdiklarimi okiyunca biliyorum.
ama kime anlatabilirimki.
kim anlayabilir beni.
yoruldum.
bu yasta yoruldum.
27 yasindayim.
7 senelik evliyim
7 senedir evlendigigimin ilk aylarindan itibaren hatta bekarligimdan beri dr dr geziyorum.
bekarken dr bana cok basit.bi igne vuruncaksin benegin olacak dedi.
basit sandim
Kolay olacak sandim.
evlendim gittim dra.
ne bi ignesi kac igne vurundum acaba kacccc.
aglamamak icin kendimi zor tutuyorum suanda.
2 asilama 4 tupbebek rahim filmi histereskopi,kurler dualar,ebeler,tavsiyeler yakarislar yalvarislar ,herkese ayri ayridert anlatmalar.
yoruldummm cok yoruldum
Esimede kiziyorum
Niye tmm artik yeter demiyo.
niye surekli dra gotiruyo beni.
Bugun yone drdan geldik.
dondurulmusumuz vardi.
onu denemek icin basladik.
dr ihtimalleri anlatti.
belki kromozom fazlaligi vardir ondan saglam embriyo degildi diyo.
tutsaydi down sendromlu olurdu diyo.
ama hala esim soyle olurmu boyle olurmu diye sorup duruyo.
Kizmam gereken o degil biliyorum.
baba olma ihtimalini elinden aldim.
benden daha cok uzuluyo daha cok istiyo.
o baba olsun yeterki diye istiyorum.
kendimi gectim artik.
Tutsa elimden yeter uzuldugumuz dese.
evlad edinelim.
Karninda buyumuyosa kalbinde buyusun dese.
dunyalar benm olur.
7 senedir hicbiseyden tat almiyorum yarim gibiyim.
Herkes anne olmak zorunda degil demeyin nolur.
ben anne olmak istiyorum
Nezmna kadar surecek bu.
nereye kadar.
verdikleri ilaclardan ignelerdrn ayri korkuyorum.
ya beni hasta ederse.Allah korusun dermansiz derde dusersem kim bakar ozmn yavrumuza
Nolur biseyler soyleyin.
cok morelim bozuk
Olumlu dusunurum normalde.hataa bana destek vermeye calisanlara bile uzulmedigimi tevekkul ettigimi anlatirim.Uzulmeyin desem yalan soylemis olurum.
Haklisiniz. Ama inanin her serde bir hayir vardir.
Insallah olacak yavrunuz. Yeter ki hayirli saglikli olsun. Demekki daha zamani degil.
Olumlu düşünün. Esinize de kizmayin. O da üzülüyor tipki sizin gibi.
Allahim size tez vakitte hayirli saglikli bir evlat nasip etsin.
Ne guzel yaa ne mutlu onlara.Allah kolaylık versin inşallah. Bi tanıdık aile var onu anlatayım size. Bu ailenin de uzun yıllar bebeği olmadı. Evlatlık aldılar. Öz kızları gibi baktılar. Hatta o çevrede gördüğüm en terbiyeli kız diyebilirim size. Öyle iyi eğittiler çocuğu. Velhasıl bu kız ilkokul çağına geldi ve ilkokul bitecekken kadın fenalaştı falan bir sürü tahlillere makinelere soktular. Meğer kadıncağız onca seneden sonra hamile olmuş. Farketmemiş tabi kimse. Hatta makinelere soktular dedim ya, sakat engelli vs olursa diye bu sefer korku sardı ya düşerse diye. Ama bin şükür şimdi ikinci kızları var. O da çok çok tatlı şeker bi kız. Bu hikaye gerçek. Benim çevremde olan bi aile bu. Lütfen siz de umudunuzu kaybetmeyin. Olur da pes edecek gibi olursanız aklınıza bu anlattıklarım gelsin. Allahtan ümit kesilmez. Herşeyin hayırlısı, hayırlı zamanda olsun .
Ben cok arastirdim bu konuyu.Yetiştirme yurdundan bir çocuk evlat edinseniz, sonrasında sizin de olsa kardeş kardeş büyürler esasında. Eşinize fikrinizi söyleyin, ondan gelmesini beklemeyin fikrin.
Siz iyi olun ki vücudunuz da iyi olsun ki bebiş de rahat gelsin. Allah size de en kısa zamanda inşallah hayırlı bi evlat verir. Siz yeter ki moralinizi yüksek tutun. :)Ne guzel yaa ne mutlu onlara.
tesekrlerr boyle ornekler morel veriyo
Anlıyorum...Ben cok arastirdim bu konuyu.
esimede ailemede anlattim.
ailem istiyo ama esim bilemiyo.
sanki oyle biseyi dusunurse kendi hic evlat sahibi olamicak saniyo.
pes etmek gibi bisey onun icin.kabullenmiyo
Offf yinemi ayni konular diyeceksiniz yazdiklarimi okiyunca biliyorum.
ama kime anlatabilirimki.
kim anlayabilir beni.
yoruldum.
bu yasta yoruldum.
27 yasindayim.
7 senelik evliyim
7 senedir evlendigigimin ilk aylarindan itibaren hatta bekarligimdan beri dr dr geziyorum.
bekarken dr bana cok basit.bi igne vuruncaksin benegin olacak dedi.
basit sandim
Kolay olacak sandim.
evlendim gittim dra.
ne bi ignesi kac igne vurundum acaba kacccc.
aglamamak icin kendimi zor tutuyorum suanda.
2 asilama 4 tupbebek rahim filmi histereskopi,kurler dualar,ebeler,tavsiyeler yakarislar yalvarislar ,herkese ayri ayridert anlatmalar.
yoruldummm cok yoruldum
Esimede kiziyorum
Niye tmm artik yeter demiyo.
niye surekli dra gotiruyo beni.
Bugun yone drdan geldik.
dondurulmusumuz vardi.
onu denemek icin basladik.
dr ihtimalleri anlatti.
belki kromozom fazlaligi vardir ondan saglam embriyo degildi diyo.
tutsaydi down sendromlu olurdu diyo.
ama hala esim soyle olurmu boyle olurmu diye sorup duruyo.
Kizmam gereken o degil biliyorum.
baba olma ihtimalini elinden aldim.
benden daha cok uzuluyo daha cok istiyo.
o baba olsun yeterki diye istiyorum.
kendimi gectim artik.
Tutsa elimden yeter uzuldugumuz dese.
evlad edinelim.
Karninda buyumuyosa kalbinde buyusun dese.
dunyalar benm olur.
7 senedir hicbiseyden tat almiyorum yarim gibiyim.
Herkes anne olmak zorunda degil demeyin nolur.
ben anne olmak istiyorum
Nezmna kadar surecek bu.
nereye kadar.
verdikleri ilaclardan ignelerdrn ayri korkuyorum.
ya beni hasta ederse.Allah korusun dermansiz derde dusersem kim bakar ozmn yavrumuza
Nolur biseyler soyleyin.
cok morelim bozuk
Hepsini ayni yerde yaptirmadim.Bilmiyorum ne kadar vakıfsınız ama bu kadar denemeden sonra dondurulmuş değil kesinlikle yeni merkez ve pgt işlemi ile yolunuza devam etmeniz gerekiyor.
bende tüp bebek annesiyim
hangi merkeze yaptırdınız bu olumsuz olan tedavileri?
Tedavide olmak istemiyorum artik.dusunmek bile istemiyorum.psikolojiniz çok farklı ve 7 sene az bir zaman değil ama inanın her şeyde bir hayır vardır. psikolojinizi bozmadan tedavi olun, deneyin ama düşünün evlat sahibi olmamak 1 imtihandır. evlat sahibi olmanın ise yüzlerce imtihanı.
buaraad sizde pcos mu var bundan dolayımı hamıle kalamadınız?Hepsini ayni yerde yaptirmadim.
farkli farkli yerlerde yaptirdik.
drum dun pgt yontemini soyledi ama dondurulmus embriyo icin pek uygun degil.
cunku cozdurup pgt yapip tekrar dondurmalari gerekiyomus.
zaten 2 teneler.
ama bu olmazsa bidahakine mutlaka yapilmasi gerek dedi.
bide cok maliyetli bi islem.
hem tupbebek masrafi hem pgt yaptirabilirmiyiz bilmiyorum.
sizin bildikleriniz cok isime yarar neden bu sekilde olmali dediniz.