Küskünum,kirginim,ama kime?

Eşin açısından yanlış düşünüyorsun ..
Eşin senle hayatına birleştirerek senle bir aile olmayı seçmiş, eşinin tek derdi baba olmak değil
seninle ortak bir çocuğa sahip olmak ..
Bende baslarda oyle dusunuyodum.hatta oda oyle dusunuyodu.
senin gibi olsun iste soyle olsun sana benzesin falan filan.
ama simdi sadece olmasina odaklandi.
aramiza sogukluk sokuyo.
birbirimize destek olmamiz gereken gunde uzaklasiyo.
yabanci gibi oluyoruz.
farkunda degil aslinda.
soylesem uzulur.ama boyle.degisti

buaraad sizde pcos mu var bundan dolayımı hamıle kalamadınız?

bu kadar denemeden sonra pgt yapılması gerektıgını klınıge gıdıp gelırken acıkcası bır cok aıleye anlatırlarken duymustum
cunku olmuyor neden embrıyolar neden tutunmuyor veya devam etmıyor
kacıncı gun embrıyosu ıdı dondurulduguna gore 5. gun blast. asaması olsa gerek.
onların tutunma ıhtımalı cok cok yuksek esasen
ıstanbuldamısınız?
Evet istanbul.
buzamana kadar olan tedavilerimde birakin dondurulmusu yumurta bile bulamiyolardi.
son tedavim cok iyi gecti.
1.kalitedeydiler.ilk defa oldu boyle bisey.
bu dondurulmuslari evet 5.gune kadar goturecekler.
enazindan gitmezse bosuna teansfer olmicak

Evet istanbul.
buzamana kadar olan tedavilerimde birakin dondurulmusu yumurta bile bulamiyolardi.
son tedavim cok iyi gecti.
1.kalitedeydiler.ilk defa oldu boyle bisey.
bu dondurulmuslari evet 5.gune kadar goturecekler.
enazindan gitmezse bosuna teansfer olmicak
3. günde mi dondurdular suanda oylemı?
embrıyo degılmı dondurulanlar yoksa yumurtamı sadece?
sorun neydı buarada bundan oncekı tedavılerde hıc transfer olmadımı yumurta bulamıyorlardı dedınız ya

buarada pes etmeyın etmek uzeresınız
suanda harıka bırsey yasıyorsunuz
ben hep ama hep mutlaka olacagına cok ınanmıstım ve butun yasadıgım acı deneyımler bana bır hatıra.
ben son tedavımde noral terapı ve akunpunktur yaptırdım cunku cok streslıydım bahsettıgın ıgneler varya ben gunde 100 yakın ıgne vuruluyordum kafamdan ayak topuklarıma kadar noral terapı sırasında kocaman ıgne ıle yumurtalıklara ısırgan suyu bıraktılar.
asla pes etmedım hıc pısman degılım hatta mutluuym Rabbım benı cko sevmıs ona dua etmemı ıstemıs olacak kı bende buunları yasadım.
sımdı ıse cocugumu cok cok sevıyorum ona anlatacak cok seyım var
normal yolla olsaydı ne anlatacaktım kı?

buaraa ben teadvılerımı bahcecı klınıgınde oldum 3 denememıde
eger 3. olmasaydı memorıal hastanesıne gıdecektım

bişey dıyeceim taşlanacağım,ama diyeceğim,komşumuz 11 kez denedi,kanalları kesmışler nedemek bılmem,karnında delikler var,ve yarım insnaım ben der her zaman,kaç bebek öldü içinde,hatta bırınde ölmüş 8 aylış,az daha kadında ölcekmiş,2 gün olmuş öleli,adam o zaman çok üzüldü,vazgeçti,karımıda kayıp edecektım,acıdı kadına,sonra tabı mıllet baba ol,erkek değilmisin,ah bu mıllet ahhh,adam vazgeçmedi,12. oldu,ve 5 yıldır hastaneden çıkmıyorlar,dedimki onlara bu ısrar neden,bu kadar deneme,Allahında bir bildiği var,vazgeçin,bu ısrar ınat nıye?bu arada maddiyatları ıyı değil,eskiden daha pahalı bu yontemler,makarna yediler aç kaldılar,ama tüp tedavi parası bırıktıdırler,şu an taşındılar,arada duyuyorum,oğlan hep hasta,sıkıntılar varmış

bişey dıyeceim taşlanacağım,ama diyeceğim,komşumuz 11 kez denedi,kanalları kesmışler nedemek bılmem,karnında delikler var,ve yarım insnaım ben der her zaman,kaç bebek öldü içinde,hatta bırınde ölmüş 8 aylış,az daha kadında ölcekmiş,2 gün olmuş öleli,adam o zaman çok üzüldü,vazgeçti,karımıda kayıp edecektım,acıdı kadına,sonra tabı mıllet baba ol,erkek değilmisin,ah bu mıllet ahhh,adam vazgeçmedi,12. oldu,ve 5 yıldır hastaneden çıkmıyorlar,dedimki onlara bu ısrar neden,bu kadar deneme,Allahında bir bildiği var,vazgeçin,bu ısrar ınat nıye?bu arada maddiyatları ıyı değil,eskiden daha pahalı bu yontemler,makarna yediler aç kaldılar,ama tüp tedavi parası bırıktıdırler,şu an taşındılar,arada duyuyorum,oğlan hep hasta,sıkıntılar varmış
Ama şimdi moral bozmak neden ki? :KK43: Konu sahibinin mutlu olması lazım. Kadınlar stres yapınca bile regl olamayan varlıklar . Demeyin böyle :/

Ama şimdi moral bozmak neden ki? :KK43: Konu sahibinin mutlu olması lazım. Kadınlar stres yapınca bile regl olamayan varlıklar . Demeyin böyle :/
tam tersi üzmek için değil,insna kendı değerinide bilmeli,yanlış anladın,o arkadaş bana vucudunu gösterınce çok acıdım,emın ol oğlu hastende dıyede üzüldüm,hayatın gerçekleri

Hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır. Rabbim inşallah gönlünüzdekini hayırlıya çevirsin, hayırlı olana gönlünüzü razı etsin.

Geçmiş olsun inanmaktan vazgeçmeyin hayatta çözümü olmayan tek şey ölümdür ,herşeye çare var .Allahtan duanı ve inancını eksik etme inşaalh gönlünce olur herşey rabbim güldürsün yüzünü oluruna bırak herşey güzel olacak.

3. günde mi dondurdular suanda oylemı?
embrıyo degılmı dondurulanlar yoksa yumurtamı sadece?
sorun neydı buarada bundan oncekı tedavılerde hıc transfer olmadımı yumurta bulamıyorlardı dedınız ya

buarada pes etmeyın etmek uzeresınız
suanda harıka bırsey yasıyorsunuz
ben hep ama hep mutlaka olacagına cok ınanmıstım ve butun yasadıgım acı deneyımler bana bır hatıra.
ben son tedavımde noral terapı ve akunpunktur yaptırdım cunku cok streslıydım bahsettıgın ıgneler varya ben gunde 100 yakın ıgne vuruluyordum kafamdan ayak topuklarıma kadar noral terapı sırasında kocaman ıgne ıle yumurtalıklara ısırgan suyu bıraktılar.
asla pes etmedım hıc pısman degılım hatta mutluuym Rabbım benı cko sevmıs ona dua etmemı ıstemıs olacak kı bende buunları yasadım.
sımdı ıse cocugumu cok cok sevıyorum ona anlatacak cok seyım var
normal yolla olsaydı ne anlatacaktım kı?
Yok cnm yumurtalari degil embriyo dondurdular.
3.gun dondurdular cozulunce 2 gun daha bekletilecek ve yasarsa transfer edecekler.
bahcecide 1 rransferim oldu.drum disardan gelip oranin labratuarini kullandi orda dollenip transferim oldu.
ilk denemem ve asilamalarimda bahcecinin diger merkezi olan umuttu tupmerkezinde oldu.
Orda 1 yumurta elde edildi ve transfer bile olmadi.
Ben suanda ne bahceciye nede memoriale gidebilirim.rapor kabul etmiyolar orda.
bundan oncrkileri raporsuz yaptirdik hala oduyoruz.
Cok yiprandik.
Allah evladini sana bagislasin gule gule buyutursun insallah.sende cok sıkintilar cekmissin.
mutlulugunuz bozulmasin ins.
bana ve tum istetenleride rabbim sevindirsin

Estagfrllah nedemek taslanma.
Yazik olmus cok uzuldum.
bende sizin gibi dusunuyorum.
cok zorlamamk lazm biyerden sonra.
her serde bi hayir vardir buna yurekten inaniyorum.
benden yana sorun yok.
ama esimde olsaydi sorun ona bukadar yuklenmezdim.olmuyosa olmuyodur derdim.
esim ustume gelmiyo ama tedavi pesinide birakmiyo

Hep ayni doktora mi gidiyorsun? Bilmiyorum bana biraz tuhaf geliyor, ilk basta hemen "Sen igne ile hamile kalirsin ancak" demesi. Yani tam hastaligin ne? Pkomu? Aklima baska bir konu geldi, daha bu hafta acilmisti. Orda doktor konu sahibine "cati darligindan dolayi normal hamile kalamazsin, sperm yukariya gitmez" diye yalan atmisti. Yani sirf para almak icin anlayacagan. Yani baska doktora gitmende yarar var.

Ayni zamanda sürekli bu konuyu düsünmek stres yapar ve bir hamilelik icin bu hic iyi degil. Gerikerse yoga yap, psikologa git, hobby edin ki kafan dagilsin. Bu arada gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sag salim bebisinizi kucaginiza alirsiniz.

sen kalbini gönlünü ferah tut ve bunları yaradanıma bırak canım
gönülden inan emin ol ki vermiyorsa vardır bi neden sebep
kimseyi sebepsiz nasip etmez canım
ve bizimde olmuyor eşim daha dr gitmedi
insan bazen içinde alevleniyor kabarıyor kabarıyor ve taşıyor maalesef
tabi bende dahil buna belki ağır eleştiride yapabilirim
yaşamadan bilinmiyormuş be canım
dua et sağlığın yerinde çocuk aslında aranıyor canım sende haklısın hemde sonuna kadar
ama sağlığın olmasa çocuğu bile görmezsin

benim kardeşimde ilk evlendiği geceden beri korunmadığını söylemişti 4 sene geçti bu şekilde ,çok istiyorlardı bebişleri olsun, 4 senenin sonunda pat diye hamilelik bu Allahın bir mucizesi bence sabır...:nazar:

X