Kuşkulanıyorum,ne yapacağımı bilmiyorum.

Geçmiş ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntıları kendi içinizde tam olarak çözdüğünuze emin misiniz? Belli ki sizde iz bırakan durumlar olmuş. Bu da şuan ki ilişkinize yansıyor. Bu sizin elinizde olan bir durum değil, kendiniz için psikolojik destek alabilirsiniz.
Çözemedim,çözmeye çalışıyorum,terapistimle konuşuyoruz bu konuyu,

Bilemedim yaf, bugün 30dk yürüdüm açılayım diye pişman oldum pertim çıktı😶erkek de olsam yatar yayılırdım herhalde şu saatten sonra Firdevs hanım gibiyim Brad Pitt gelse keyfimi bozmam

Aman zaten 7/ 24 arasın arayınca meyve yiyorum meyve olarak da 2 tane meyve yiyorum diye darlamıcaz herifi herhalde hahah haber versin uyuyacağım, yorgunum vs zaten sesinden vs anlarız gibi kısaca konuşursun biter. Haber vermeyen bile dangozlar var.
Birde hayat kısa ve sevgiline vakit bile ayıramayacaklarsa aktivite yapmayacaklarsa hayatlarına alıp vebale girmesinler. Sonuçta belli bir ümitle başlıyor ilişkiye hanımlar.
Gerçi konu sahibi kaçıngan bağlanma stiline sahip ve yansıtmış da belkide ciddiye almıyor adam belki de kendisi de öyle bilemem zor tipler bunlar. Duygusal zekaları düşük oluyor.

İlişki anksiyetesi denen bir şey var siz bağlandıkça beklenti artıp sıkmıyorum desenizde sıkıyor oluyorsunuz.

Önce ilişki de beklentiyi azaltmanız lazım.

Murphy yasası gibi BİR ŞEYLER TERS GİDECEĞİNDEN ENDİŞE EDERSENİZ, TERS GİDECEKTİR.
Açıkçası başlarda cooldum.Hatta bir ara yançizdim.Mutlu tepkini kestiremiyorum ,çekimdim senden demişti.

Yooo gayet de olunuyor. Tüm hafta yetişmeye çalıştığım bir iş vardı, hırşım çıktı yayılıyorum. Perşembeden beri de soğuk almış durumdayım pek halim yok evden pek çıkmadım. Arkidişler insan dediğiniz yorgun da olur, hasta da olur 🙄
Bir tarafım inanmak istiyor,bir tarafım tereddüt ediyor.İki ayrı uçlarda olunca zor oluyor buluşmak da..Hem maddi hem manevi..Dün kadıköye gittim mahvoldum.Ki onun buraya gelmesi de öyle oluyordur diye düşünüyorum.
Evet yoğun,sürekli farklı ilçelerdeki şantiyeleri denetliyor,anlık il dışına çıkıyor,ki geçen ben istemediğim halde uçak biletinin fotosunu attı,acil gitmem gerekiyor diye.İşyerindeki herkesin ismini biliyorum,
Haliyle dönüşte hasta olmuştur ki sesi kötü geliyor.
Ama bir taraftan da bu yoğunlukta hiç mi bana vakit ayıramaz.Tamam uzağız da farklı şehirlerde değiliz..

Bir tarafım inanmak istiyor,bir tarafım tereddüt ediyor.İki ayrı uçlarda olunca zor oluyor buluşmak da..Hem maddi hem manevi..Dün kadıköye gittim mahvoldum.Ki onun buraya gelmesi de öyle oluyordur diye düşünüyorum.
Evet yoğun,sürekli farklı ilçelerdeki şantiyeleri denetliyor,anlık il dışına çıkıyor,ki geçen ben istemediğim halde uçak biletinin fotosunu attı,acil gitmem gerekiyor diye.İşyerindeki herkesin ismini biliyorum,
Haliyle dönüşte hasta olmuştur ki sesi kötü geliyor.
Ama bir taraftan da bu yoğunlukta hiç mi bana vakit ayıramaz.Tamam uzağız da farklı şehirlerde değiliz..

Ablacım adam hasta, yorgun ne yapsın yataktan çıkıp sürüne sürüne mi gelsin biraz makul ol🙄gelecek hafta buluşursunuz siz de. Istanbulda zaten mesafeler uzun kalksın gelsin dediğin yer de en az 2 saattir eminim. Sen gidemem uzak demişsin, adam halsizdir zaten onun canı yok mu? Burda erkek dediğin 5 dk için ucar kaçar diye gaz verenlere bakma, trafiği gürültüsü, rezilliğiyle Istanbulda yol çekilmiyor.

X