• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusgogsu goguskafesi bozuklugu ve silikon tercihi

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
46
İngiltere
Merhaba Dr.Bey,
Oncelikle sabriniz ve soruma zaman ayirmanizdan oturu tesekkur ederim.
Ben meme buyutme ameliyati olmak istiyorum fakat kusgogsu denilen gogus kafesi bozuklugu var..cok ileri derecede olmasada boynumun altindan ilk iki kemik cikik tam gogus ustumde kalio..bir kac dr.ile gorustum cok farkli seyler dediler.biri yuvarlak,digeri damla bir digeri baska inanin cok karistim..bu tip hastalara ne tip protez onerirsiniz,tesekkurler

Merhaba,

Sizin durumunuzdaki hastalarımız için çeşitli şekillerde protezler mevcut. En sağlıklısı, protez şekli için 3 boyutlu çalışma ile yapılarak sizinle beraber karar vermek. Kimi hastada deformite yuvarlak protez ile gizlenebilirken, kimi hastada ise değişik yüksekliklerdeki damla protezler ile gizlenebilir. Çünkü damla ve yuvarlak protezlerin de vücut anatomisine uygun olarak kendi aralarında çeşitli şekilleri vardır.

Merhaba,

Sizin durumunuzdaki hastalarımız için çeşitli şekillerde protezler mevcut. En sağlıklısı, protez şekli için 3 boyutlu çalışma ile yapılarak sizinle beraber karar vermek. Kimi hastada deformite yuvarlak protez ile gizlenebilirken, kimi hastada ise değişik yüksekliklerdeki damla protezler ile gizlenebilir. Çünkü damla ve yuvarlak protezlerin de vücut anatomisine uygun olarak kendi aralarında çeşitli şekilleri vardır.

Back