Çocuk Hastalıkları Kusarken kan gelmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
30
Merhaba kızlar bebeğim 5 aylık ve reflüsü var doğduğundan beri sürekli kusuyor ve son 1 aydır bazı kusmalarinda kan da geliyor doktorlar tahriş diyorlar dün yine fazla miktarda gelince doktorumuz çocuk gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi ama randevu tarihimize daha var henüz gidemedik başına böyle bir olay gelen var mı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim dünden beri çok kötüyüm

Geçmiş olsun. Doktorun da dediği gibi kusmaktan tahriş olmuştur, yırtılmıştır boğazı. Ilaçlarla mı kontrol altında?

Mamaya dikkat ettiniz mi? Kusmasını engelleyen mamalar da var. Hoş 5inci ayında, yavaş yavaş çorba vs de içebilir, mideyi yormama şartıyla.

Mamaya dikkat ettiniz mi? Kusmasını engelleyen mamalar da var. Hoş 5inci ayında, yavaş yavaş çorba vs de içebilir, mideyi yormama şartıyla.
Evet canım mama olarak ar mamalar kullandık bebelac thickener kıvam arttırıcı kullandık bir ara ise yaradı ama sonra tekrar eskiye döndü bugün meyve püresi yedi onu da kustu aslında kusmasina bile alismistik reflu ondan diyorduk ama kan gelmesi bizi cok korkutuyor

Cok arastirdim cok baktim netten reflusu olan bebek cok okudum ama kan gelene hiç rastlamadim

Bebeğinizin alerjisi varsa reflüyü alerji şiddetlendiriyor olabilir. Hatta reflü alerjiden kaynaklanıyor bile olabilir. Emziriyorsanız çoklu besin alerjisi yazıp aratın ve diyet yapmayı deneyin. Emzirmiyorsanız bebeğinize diyet yaptırın. Gittiğinizde doktora danışıp alerjisi maması deneyin.

Bebeğinizin alerjisi varsa reflüyü alerji şiddetlendiriyor olabilir. Hatta reflü alerjiden kaynaklanıyor bile olabilir. Emziriyorsanız çoklu besin alerjisi yazıp aratın ve diyet yapmayı deneyin. Emzirmiyorsanız bebeğinize diyet yaptırın. Gittiğinizde doktora danışıp alerjisi maması deneyin.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Çok şükür bebegiminkusması 1 yaşına gelmeden kesildi şuan 1 buçuk yaşındayız herşey yolunda çok şükür bu reflu zamanla geçebilen birşeymiş

Back