- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
- Konu Sahibi muserliebrar
Boy ve kilon ideal aslinda :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 160 boyunda 36 kiloyum kilo vermek istiyorum bunun için herşeyi denedim artık dayanamıyorum kilo veremiyorum hergün bale yapıyorum konservatuvarda fakathala kiloluyum kusarak kilo vermeye çalıştım başarılınoldum fakat ailem fark etti ve doktora gittik artik hiç bişe yemiyorum yemek yediğimde kendimi suçlu hissediyorum diyetisyende daha fazla kilo vermen sakıncalı diye kilo verdiren bi diyet listesi vermedi kafayi yicem arkadaşlar yardım edin lütfeen
Ben 160 boyunda 36 kiloyum kilo vermek istiyorum bunun için herşeyi denedim artık dayanamıyorum kilo veremiyorum hergün bale yapıyorum konservatuvarda fakathala kiloluyum kusarak kilo vermeye çalıştım başarılınoldum fakat ailem fark etti ve doktora gittik artik hiç bişe yemiyorum yemek yediğimde kendimi suçlu hissediyorum diyetisyende daha fazla kilo vermen sakıncalı diye kilo verdiren bi diyet listesi vermedi kafayi yicem arkadaşlar yardım edin lütfeen
kustuktan sonra hemen acıkıyor musunuz ?ben 3 haftada 10 kilo verdim kusarak ama engel olamıyosun bi yerden sonra su içince bile kusuyorsun çok zararlı çok zor toparladım kendimi..
Merhaba benim sadece 10 kilo fazlam var ve kisa surede vermem gerekiyor bana nasil bir yol izledigini soyleyebilir misin midem o kadar genisledi ki hic bir sekilde doydugumu hissetmiyorum artik 1 bucuk ekmegi rahat yiyorum 168 boyum var 76 kiloyum