- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Kim yumurtladi doğru söyle bak jes bile anlamadı.cok profesyonelce aynen öyleElimizden her bir iş geliyor dimi H M
Yumurta bile yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim yumurtladi doğru söyle bak jes bile anlamadı.cok profesyonelce aynen öyleElimizden her bir iş geliyor dimi H M
Yumurta bile yapıyoruz
Kuşların işi. Ben bilmiyoreeKim yumurtladi doğru söyle bak jes bile anlamadı.cok profesyonelce aynen öyle
Ordaki kuşlar çok güzel olmuş ama sen mi yaptin? Eline sağlık canımKuşların işi. Ben bilmiyoree
Ben yaptım canım sağolOrdaki kuşlar çok güzel olmuş ama sen mi yaptin? Eline sağlık canım
Onun resmini koymayı unutmuşumYa ne diyonuz siz be offf ben de çikolata eritip şekil verdi sandım ben sanki biri yumurtladı mı dedim
Harika bir gün bizimkilere denerim bende tabi önce o sıkacaktan almak lazımBen yaptım canım sağol
Dene canım. Miraç çok severHarika bir gün bizimkilere denerim bende tabi önce o sıkacaktan almak lazım
Çok teşekkür ederimAyy bu nasıl tatlı bi görüntü böyle yaa
Elinize sağlık
Sağolun çok teşekkür ederimEllerinize, emeğinize sağlık. Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim canım. Mutlaka denemelisin. Bende ilk kez denedimellerine sağlık. Tarif defterimde olup hiç denemediğim ama çok merak ettiğim kurabiye. Harika görünüyor 🏵
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım, ellerine sağlık
Sagol canım Teşekkür ederimBomba olmuş resmen Ellerine sağlık canım,yarismada bol şanslar
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık başarılar dilerim
Rica ederim canımSagol canım Teşekkür ederim