Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaan 4 5 yıldır eltın kocan arasında yazmıs durmussun. bosanmadın mı sen daha ?Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimdenyani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
aaaKocası konu sahibinin yengesiyle asnaaa fisnne yaptı da affetti
Aynen ya konu üstün körü anlatılırken çat çat dökülüyor hemen çok iyiGeçmiş konulardan şak diye olayı aydınlatan üyelere hayranım
Gelinin bu adam üstünde daha çok hükmü var diyeyim sen anlaaaa
bu dogruysa bunun sorusu böyle mi sorulur
Sahraanka, bilmiyorum deme döverim.aaa
bu dogruysa bunun sorusu böyle mi sorulur
Yıllardır istikrarlı bir şekilde aynı gelin konusu var, sanmıyorum.Ben sizin trollugun hakkini veren iyi bir trol oldugunuzu dusunuyorum. Kuzen, gelin yakinda da amcaoglu hikayesi gelir bence.
(Eski)kocaniz siz haric herkese yukseliyor gibi.
Bence bize değil eşine sormalısın hani karşı taraf olan erkeğe baksa desen hani iyi arkadaştilar üzüldü bakıyo eywallah diğer kadın ne alaka sormalısın sorgulamalısın.Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimdenyani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
Bayan değil kadın kadın kadinErkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimdenyani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
Kocası musluğu kesti kesin, kardeşine faydası yok artık, yoksa o genişlikle küsmeyi hayatta yemezdi bir yerleri.Senin kardeşin nasıl oldu da küstü, kocan ayaküstü gözleriyle yedi karısını da gıkı çıkmıyodu he?