• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs oldugumuz ailedeki bayanin durumuna, kocam surekli bakiyor

Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimden😔yani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
amaan 4 5 yıldır eltın kocan arasında yazmıs durmussun. bosanmadın mı sen daha ?

O gelinin kocası olan kardeş nerde? Bu halleri görmüyor mu? Tepkisi ne ?

Ben sizin trollugun hakkini veren iyi bir trol oldugunuzu dusunuyorum. Kuzen, gelin yakinda da amcaoglu hikayesi gelir bence.
(Eski)kocaniz siz haric herkese yukseliyor gibi.

Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimden😔yani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
Bence bize değil eşine sormalısın hani karşı taraf olan erkeğe baksa desen hani iyi arkadaştilar üzüldü bakıyo eywallah diğer kadın ne alaka sormalısın sorgulamalısın.

Bayan değil kadın kadın kadin

Dün bütün gece uyumadım sahraanka ve sahranka mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin ümmügülsüm 🥴🥳 böyle bi konuya böyle ciddiyetsiz yorum yakışırdı anca 😆

Aaaaa sahraanka'sin sen!

Kardesinle mi kustunuz yani? Esin(eski esin) geline mi bakıyor hala?

Ay sizin kocanız erkek kardeşinizin hanımıyla işi pişiriyordu sonra o kadar cok konu açtınızki en son isim değiştirip erkek kardeşinizi kuzen olarak değiştirip konu yapmıssınız şimdide konusmadıgımız aile diye gösteriyorsunuz. Eşinizin gözü o kadında, kadınla bişiler yaşıyolar bellki. Sizde para için boşanmıyorsunuz sürekli burada konu açıyorsunuz.

Ya ne yazmamızı istiyosun ki? Kırıştırıyolar tamam mı ikisinin de birbirinde gözü var eşlerini aldatıyolar.

Ee tamam yazdık işte ne yapacaksın şimdi?

Back