• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs oldugumuz ailedeki bayanin durumuna, kocam surekli bakiyor

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
677
160
103
37
Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimden😔yani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?

Ay nasıl yorumlanır bilemedim. Bir yandan, kadına diye mi bakıyor diye düşündürüyor. Bir yandan da kadın eşiyle ilgili, gittiği/ gezdiği yerle ilgili bir şey mi paylaşıyor merakıyla da olabilir. Amaç kadından ziyade adamla ilgili bilgi almak da olabilir gibi yani… bilemedim. Art niyet aranmalı mıı emin olamadım ben de

Koca eski koca en son ayrılmıştınız hani.
Kadın da erkek kardeşinin eşi.
Aralarında olmayan ne kaldı acaba onların? En son senden gizli evlerinde kalmıştı hatta. Tabi kardeşin de evdeydi ama o da senden beter.
Kadın ne düşünürmüs, düşüneceği şey belli.
Konuyu güzelce kapattın bakıp bakıp cıkıyor tek kelime yazmıyor 🤣🤣🤣

Aralarında olmayan ne kaldı acaba onların? En son senden gizli evlerinde kalmıştı hatta. Tabi kardeşin de evdeydi ama o da senden beter.
Ohaaa yok daha neler beee , konularda şaşırma levelim her gün katlanıyor 😳😳😳 bunun bir sonu yok galiba

Ooo konunun detayı gelmiş sağolasın, bana da eksik birşeyler var gibi geldi girip bakacaktim gerek kalmadı halletmissin konuyu 😂

Erkek erkege kustuler esim ve karsi taraftaki adam..bende cok hoslanmiyordum 5 aydir kadinlada gorusmuyoruz,cocuklarda oyle ama onlari uzak tutan karsi taraf,esim bugunlerde bu aileki bayanin durumlarina bakiyor ustelik baktigini bayan goruyor, okundu bilgisi kapali degil esimin,eminim,bazen bayan 10 tane konusmali video atsa onunada bakiyor..tamam guzel gunlerimiz oldu,ama bayanida kiskandim biraz esimden😔yani simdi bu ne demek,ben seninle küsmedim demek mi?
Koyulaştırdığım "bayan"lar beni kocayla gelinin ilişkisinden daha çok irrite etti. Niye bayan diye bahsediyorsunuz kadından yahu, Kız Kulesi'ni tanıtırken bayan kulesi diyen adamı hatırlattınız :))

Eşiniz herkesin durumuna bakan meraklı biriyse sorun yok, sadece o kişininkine özellikle bakıyorsa bence sorun

siz ayrılmıştınız hani?
kadın ne düşünecek beni unutamadı diye düşünüyor.

Tam gündüz kuşağı programları konusu bu nedir ya. Siz ne yaşıyorsunuz, ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafalara gelebiliyorsunuz çok merak ediyorum, siz bunu nasıl sindirip kocam halen durumlarına bakıyor vs diyorsunuz onca şey yaşanmışken ahahahahah. Kusura bakmayın gidip boşanacağınız yerde gelip burada detayına kadar anlatıyorsanız gram acımıyorum size, gayet müstehak. Yaşayın işte geniş geniş kimse de boşanmasın başkalarının başını yakmazsınız bu sayede, Allah sizin gibilerden korusun.

Boşansan en mantıklısı olur aslında. Bilmiyorum ki yoklukta mısınız abla kardeş elin sapıklarıyla evli kalmaya devam ediyorsunuz.
Hayır iftira atıyorsanız da onların sizi boşaması lazım. Boşanmak dinen de hukuken de serbest bilmiyorsanız haberiniz olsun

Sen mi kiskandin ? Kocan yengenle seni aldatirken pardon resmiyette bosadigin kocan kıskançlık mide nerdeydi ?

whatsapp durumu mu? benim hic kullanmadigim bir kisim ama bir kere actiysam bos vaktim vardir, herkesinkini izliyorum. sizin kocaniz da herkesi izliyor mu yoksa aliyi fatmayi izlemezken bu kadinin storilerinin tamamini mi izliyor?
Kocası konu sahibinin yengesiyle asnaaa fisnne yaptı da affetti 😁

Senin kardeşin nasıl oldu da küstü, kocan ayaküstü gözleriyle yedi karısını da gıkı çıkmıyodu he?

Back