Örgü kurutulmuş güllerden ne yapabilirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canim,benim kizim bana dogum gunumde cok guzel cicekler almisti,tabi kuruttum,suan yemek masamin uzerinde gumus sekerligimin icinde cok guzel duruyolar:lepi:

ha bu arada diyeceksin nasi koydun gumuslugun icine,dallarinida ufak ufak kirdim cicekler ile karistirdim,bidamlasini bile atmadim yani,kizim aldi onlari bana ,omur boyu sakliycamŞeniz

kurumus ciceklerinizin üstüne sac spreyi sıkın parlayacak ve daha uzun süre dayanmasını saglayacaktır

sevgidolu arkadaşım bende gülerimi kurudukdan sonra başlarını kopardım ve şekerliğimin içinde çok da şirin duruyor başka ne yapılabilinir dersennn ,hımmmm,
mesela çerçeve üzerine silikon tabanca ile yapıştırıp sprey vernikle sabitleye bilirsin ilk aklıma gelen bu oldu :)
bende yazın deniz kabukları toplamıştım ,özelikle kestane kabukları fazlaca ,bende onları düşünüyordum ne yapsam diye : ))

bir arkadaş uzun bir zaman önce tablo yapmıştı onlardan ama kimdi hatırlayamadım..kumaşlardan vazo şeklinde kesmiş arka kısmınada kuru çiçekleri sanki vazoda duruyor gibi yerleştirmişti sonrada çerçevenin içine yerleştirmişti.çok güzel olmuştu ama çok zaman geçti.

bunları nette buldum belki yardımcı olur.

eylul2000img0756.jpg

bu modelde kurdaleden çiçekler ama sen elindeki çiçeklerle yapabilirisin..

kurdele.jpg

yelizcim verdiğin örnek çok guzel bende yapmıştım :) yalnız heves kırmak istemem ama pek dayanıklı bişey olmuyor en fazla 1-2 yıl dayanır sonunda çöpe gidiyor :KK43:

yelizcim verdiğin örnek çok guzel bende yapmıştım :) yalnız heves kırmak istemem ama pek dayanıklı bişey olmuyor en fazla 1-2 yıl dayanır sonunda çöpe gidiyor :KK43:

sen resimlerini eklemişmiydin..sendemi gördüm yoksa..niye dayanmıyor dökülüyormu çiçekler.

sen resimlerini eklemişmiydin..sendemi gördüm yoksa..niye dayanmıyor dökülüyormu çiçekler.

yok canım ben 3-4 sene önce yapmıştım. dökulmemesi için tırnak cilası kullanmıştım o biraz tutu fakat zamanla koku yapmaya başadı

kurdele nakışı yapanların bir tepsileri var onun içine güzel dizan ettirebilirsin bir çerçeveciye yin sen bilirsin kolay gelsin

X