Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Cicito88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
490
749
Kizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

Samsung kullanıyorum çok memnunum ama keşke 8 kg yerine daha büyük kg lük alsaymisim

Bnm LG marka 9 kilo 6 kilo da kurutması var..
Ama kururtturmyorum çamaşırlar aşırı sıcak ve püzüşmüş oluyor ütüyle bile çok çok zor açılıyor sevmedim ben.

Bir de kurutma programı uzun sürüyor.

Kizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Ayrı alın kurutma makinesini tavsiye ederim çok kullanışlı

Ben ayrı bir kurutma makinesi aldım ve çok memnunum. Annemde ikisi bir arada modeli var ama hiç memnun değil. Çamaşırlar hep sorunlu çıkıyor. Bin kazak ve hassas kıyafetler dahil bir çok şey kuruttum hiç sorun yaşamadım. Alacaksınız ayrı alın bence.

İkisini de kullanan biri olarak Kurutmalı çamaşır makinesi almayın, kurutma makinesini ayrı alın derim. Kurutmalı çamaşır makinesinin haznesi dar ve kötü koku bırakabiliyor çamaşırda. Ütüyle bile açılmayan buruşukluğa sebep oluyor.

Ayrı alınca çamaşır makinesi üstüne koyuyorlar zaten. Yer konusunda sıkıntı yaşamazsınız

Ay şakın lg alma öyle kırıştırıp öyle çekiyorki rezalet

Kurutmalı çamaşır makinesinden ziyade şiddetle sadece kurutma makinesini tavsiye ederim. Yerim yok demişsin ama çamaşır makinesinin üstüne kurdurabilirsin ya da balkonuna koyabilirsin.

Arçelik ten çok memnunum Bosch tanda arkadaşlarım çok memnun ...bütçeme Arçelik uyduğu içim onu tercih ettim...ama ayrı kurutmayı kastediyorum

eski nesil makineler baya sorunluymus ama yeni nesillerden memnun olan cok.

yanliz ben yikarken sadece renge gore ayiriyorum, cok nadirdir hassas esyalari ayri yikadigim,
ama kuruturken daha fazla eleme yapiyorum,
ornegin bir tane kot atmissam makinaya onu kurutmaya atmiyorum, veya tek yunlu kazak falan,
onlarin kurutma programi farkli cunku.

o yuzden biraz da camasir yikama aliskanliginiza gore karar vermelisiniz.
yunluleri ayri,
kotlari ayri,
hassaslari ayri yikiyorsaniz,
ortak makine tam sizlik olabilir bence.

Bence yerim yok diye düşünmeyin. Evdeki eşyaları tekrar gözden geçirince çoğunun gereksiz olduğunu anlıyor insan. Ve boşalan yerlere dolaptakileri koyabilirsiniz.
Kurutmalı çamaşır makinesi ilk kaldığım evde vardı hotpointin kullanışlı değil 6 saat çalışıyor makina, tüyleri vs de toplamıyor zaten.
Şu an tek kurutma makinası kullanıyorum resmen mutluluk kaynağım :) günlük kıyafetleri vs tazeleyedebiliyorum, çamaşırlar için bir sürü programı var zaten, ne lazımsa onu seçiyorum.
Tek al pişman olmazsın

Makine dolapları var. Çamaşır makinesi dolabı diye ararsan internette kurutma makinesine de olur büyük ihtimal. Ya da büyüklüğüne göre marangoza yaptırırsın. Arkası açık olacak şekilde. Bu şekilde balkonda gözüne de batmaz.

X