• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Arkadaşlar merhaba konuyu yerine açtım fakat cevap bulamadım kaç gündür dert oldu bu konu. Kurutma makinesi kullananlar artısi ve eksisi nedir acaba ? Almaya değer mi?

kesinlikle değer 👍🏻 çok memnunum iyiki almışım özellikle evcil hayvan veya bebek varsa kurtarıcınız olur

Ayrı bir kurutma makinemiz yok, çamaşır makinemizin kurutma özelliği var. Eksisi; kurutma özelliği olan çamaşır makineleri daha çabuk bozuluyor diyorlar. Biz 5 senedir kullanıyoruz, henüz teklemedi. Artıları; çamaşırı direkt makineden çıkarıp giyebiliyorsunuz işte, daha ne olsun. Bütün çamaşırlar, özellikle havlular ekstra yumuşak çıkıyor. Nerede çamaşır kurutacağım derdi olmuyor. Çamaşır asma işinden kurtuluyorsunuz. Ha eksi olarak, makineler yeniyken bir süre çamaşırlar güzel kokmayabiliyor, makinenin kokusu geçiyor. Ama kullanım sıklığınıza bağlı olarak o da 3-5 aya tamamen geçiyor.Bir de her kumaş türü kurutucuya atılamıyor, bir kısmı çekebiliyor, büzüşebiliyor, kumaşların türüne göre kurutma programı seçmeniz gerekiyor. Bunlara dikkat ederseniz, mis gibi icat.

Ayrı bir kurutma makinemiz yok, çamaşır makinemizin kurutma özelliği var. Eksisi; kurutma özelliği olan çamaşır makineleri daha çabuk bozuluyor diyorlar. Biz 5 senedir kullanıyoruz, henüz teklemedi. Artıları; çamaşırı direkt makineden çıkarıp giyebiliyorsunuz işte, daha ne olsun. Bütün çamaşırlar, özellikle havlular ekstra yumuşak çıkıyor. Nerede çamaşır kurutacağım derdi olmuyor. Çamaşır asma işinden kurtuluyorsunuz. Ha eksi olarak, makineler yeniyken bir süre çamaşırlar güzel kokmayabiliyor, makinenin kokusu geçiyor. Ama kullanım sıklığınıza bağlı olarak o da 3-5 aya tamamen geçiyor.Bir de her kumaş türü kurutucuya atılamıyor, bir kısmı çekebiliyor, büzüşebiliyor, kumaşların türüne göre kurutma programı seçmeniz gerekiyor. Bunlara dikkat ederseniz, mis gibi icat.

Çok teşekkür ederim 🥰

Benim bu 3. makinem. Ne kadar anlatılsa da, kullanmaya başlayıncaya kadar, oluşturduğu konforu anlayamıyorsunuz. Ama haftada 1 makine çamaşırınız varsa anlamlı değil. Eksisi, bence, yok. Eskiden -8-10 yıl önceki modellerde - mekanik bir koku olabiliyordu çamaşırlarda makineden ilk çıktığında, şimdiki modellerde o da kalmadı. Artık kendi parfüm kokuları olan modeller bile var. Yıkarken olduğu gibi, kuruturken de farklı programlar var. İlk makinem, Allah var, 4 saat gümbür gümbür çalışır, tahta gibi çıkarırdı çamaşırları, şimdiki makineler yumuşacık çıkarıyor. Şimdiki modellerde, havalandırma falan da var, yani ıslak olmasına gerek yok, temiz ama bir nedenle üstüne koku sinmiş bir şeyi atıyorsunuz, 15 dk dönüyor, kokudan eser kalmıyor. Temizliğine dikkat edeceksiniz bir tek. Havların toplandığı, genelde , iki ayrı hazne var, birini - yine genelde- her yıkamada, birini ayda bir falan temizlemek gerekebiliyor.

Arkadaşlar merhaba konuyu yerine açtım fakat cevap bulamadım kaç gündür dert oldu bu konu. Kurutma makinesi kullananlar artısi ve eksisi nedir acaba ? Almaya değer mi?
Bence eksisi yok. Pamukluları pamukluda, vs herşeyi kendi ayarında kurutuyorum. Çekme falan yapmadı. Biraz kırışık çıkıyor ama ütünüz çoğalır.

Bebeği olan bir anne olarak benim kurtaricim diyebilirim. Benim makinemde kurutma ozelligi var ayri kurutma makinesi almadim. Dogru program secildigi surece bir sorun yasamadim 6 yilda

Arkadaslar da yazmislar bende ekleyeymki muthis birsey benim camasir asacak yerim yok diye aldim sadece kurutma makinesi arcelik marka cok sukur coo memnunum

Bana normal hayatta da almayi dusunenlerin sordgu sorular bunlar
Bugune dek hicbir kiyafet kuculmesi yasamadim, daha fazla kirisik cikardgi utu arttigi soyleniyor boyle birsey bende yok ayriyetten kuruyani nevresm vs gbi seyleri hemen katlarsam o sicagiyla gayette duzgun utuye gerek kalmadan bir halde kullaniyorum , bebek varsa hem yikanmis temiz camasirdan bjle ne kadr pis tuy yumak vs cikiyor o anlamda da iyi ayrica gunde 3 4 makine camasir yika kurut katla kaldir cok pratik bebek yahut cock varken camasirda cok cikiyor cnku ...

Kisa kesmem gerekirse ben cok memnun ve de mutluyum oneririm 8 yildir kullaniyorum

Ha nedir cok nadir bir bluz yahut payetli pullu birsey yikadiysam onu atmiyorum bi yere seriyorum orda kuruyor .

Kızlar peki biz asla ayrı alamıyoruz

Hem çamaşır hem kurutma kullananlar ne durumda

Back
X