- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
Arkadaşlar merhaba konuyu yerine açtım fakat cevap bulamadım kaç gündür dert oldu bu konu. Kurutma makinesi kullananlar artısi ve eksisi nedir acaba ? Almaya değer mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle değerçok memnunum iyiki almışım özellikle evcil hayvan veya bebek varsa kurtarıcınız olur
Ayrı bir kurutma makinemiz yok, çamaşır makinemizin kurutma özelliği var. Eksisi; kurutma özelliği olan çamaşır makineleri daha çabuk bozuluyor diyorlar. Biz 5 senedir kullanıyoruz, henüz teklemedi. Artıları; çamaşırı direkt makineden çıkarıp giyebiliyorsunuz işte, daha ne olsun. Bütün çamaşırlar, özellikle havlular ekstra yumuşak çıkıyor. Nerede çamaşır kurutacağım derdi olmuyor. Çamaşır asma işinden kurtuluyorsunuz. Ha eksi olarak, makineler yeniyken bir süre çamaşırlar güzel kokmayabiliyor, makinenin kokusu geçiyor. Ama kullanım sıklığınıza bağlı olarak o da 3-5 aya tamamen geçiyor.Bir de her kumaş türü kurutucuya atılamıyor, bir kısmı çekebiliyor, büzüşebiliyor, kumaşların türüne göre kurutma programı seçmeniz gerekiyor. Bunlara dikkat ederseniz, mis gibi icat.
Kururtma makinesinde narin kurutma gibi hırpalamayan ayar oluyor, o ayarla kıyafetler küçülmüyor.
Benimki 5 yıllık bekonun en ucuz modeliydi. Ben sadece beyazlar için kullanıyorum. Şimdi çıkanlar çok daha iyidir büyük ihtimal
Fuzuli bir şeydir ya 35 sene sonra BELKİ alırım :)
Bence eksisi yok. Pamukluları pamukluda, vs herşeyi kendi ayarında kurutuyorum. Çekme falan yapmadı. Biraz kırışık çıkıyor ama ütünüz çoğalır.Arkadaşlar merhaba konuyu yerine açtım fakat cevap bulamadım kaç gündür dert oldu bu konu. Kurutma makinesi kullananlar artısi ve eksisi nedir acaba ? Almaya değer mi?
ben hiç rastlamadım çeken küçüken bir şeye ,5 yıldır kullanıyorumÇamaşırlar çekiyor küçülüyor diyen bir kesim var ondan kararsizim ama evde ip asabilcgm bı alan yok o yüzden almak istiyorum
Bebeği olan bir anne olarak benim kurtaricim diyebilirim. Benim makinemde kurutma ozelligi var ayri kurutma makinesi almadim. Dogru program secildigi surece bir sorun yasamadim 6 yilda