- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- Konu Sahibi havvaarslan
Valla ne Airfry ne kurutma ne robot kullanıyorum. 2 günde 1 süpürge açıyorum bir de haftada 1 detaylı temizlik ona rağmen faturam daha çok ama kettle çok kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bölgeden bölgeye saatten saate değişiyor olabilir. Çalıştığım için tüm makinelerim gece çalışıyorValla ne Airfry ne kurutma ne robot kullanıyorum. 2 günde 1 süpürge açıyorum bir de haftada 1 detaylı temizlik ona rağmen faturam daha çok ama kettle çok kullanıyorum.
Bende gün içinde TV olsun hiç açmam gündüz sadece süpürge açarım o kadar. Onun dışında çamaşır bulaşık Makinesi hep gece çalışır ama faturam 200 220 arası Bursa'da yaşıyorumBölgeden bölgeye saatten saate değişiyor olabilir. Çalıştığım için tüm makinelerim gece çalışıyor
İstanbul Avrupa tuhaf bi faturalandırma var belli ki. 170in üstünü hiç görmedim çok şükür kiBende gün içinde TV olsun hiç açmam gündüz sadece süpürge açarım o kadar. Onun dışında çamaşır bulaşık Makinesi hep gece çalışır ama faturam 200 220 arası Bursa'da yaşıyorum
Haftada 2 çamaşır makinesi çalışır gün aşırı elektirik süpürgesi ayda belki 3 kere fırın. TV akşamları max 3 saat falan açık olur bize 200 üstü geliyor Rizedeİstanbul Avrupa tuhaf bi faturalandırma var belli ki. 170in üstünü hiç görmedim çok şükür ki
Ya gerçekten sizin neden faturalarınız öyle bende mi sorun var acabaHaftada 2 çamaşır makinesi çalışır gün aşırı elektirik süpürgesi ayda belki 3 kere fırın. TV akşamları max 3 saat falan açık olur bize 200 üstü geliyor Rizede
Nasıl bir sorunsa bende istiyorum o sorundan belediye mi belirliyor bu fiyatları? İstanbulda bir çok şey zaten pahalı bunu ucuz verelim bari demişler herhaldeYa gerçekten sizin neden faturalarınız öyle bende mi sorun var acaba
Yok binadan kaynaklanıyordu sanırım. Bir ara tüm binanın sigortası yanmıştı bina fazlarımızı değiştirmişti ondan düşük geliyordu sanırım. Çok nadir 5 6 daireye 150 200 geliyordu evde hiç durmayan daireye bin gelebiliyordu bina birşeyler yaptı muhtemelen. Evimi satıp başka ev aldım henüz evimi kurmadım bir sonraki ay faturamı takip edeceğim bakalım bu kez ne çıkacakNasıl bir sorunsa bende istiyorum o sorundan belediye mi belirliyor bu fiyatları? İstanbulda bir çok şey zaten pahalı bunu ucuz verelim bari demişler herhalde
Hemsehrim merhabaHaftada 2 çamaşır makinesi çalışır gün aşırı elektirik süpürgesi ayda belki 3 kere fırın. TV akşamları max 3 saat falan açık olur bize 200 üstü geliyor Rizede
Ben bekonun üstüne vestel kurutma kurdurttumKızlar bende alacağım konu açacakken gördüm başlığı. Çamaşır makinem Samsung alanım dar. Üstüne sadece Samsung kurulur dediler. Samsung kurutma makinesi kullanan var mı?
Merhabalar buralı değilim ama burada yaşıyorum. Rizede yaşam İstanbul kadar zor. Diğer Anadolu şehirlerine göre çok pahalı bir memleket normal o yüzdenHemsehrim merhaba
Bende de bulasik makinesi günlük çalisir, ütü haftada bir, firin haftada üc kez kesin calisir, pc günlük 4 saat, camasir makinesi, kurutma makinesi derken 200 gibi bi fiyat geliyor
Sordum ama olmuyor dediler bilmiyorlar mı acaba nasıl oldu oBen bekonun üstüne vestel kurutma kurdurttum
Bende Rizeli degilim, Ankaradan geldim, oraya her gidip geldigimde adaptasyon sorunu yasiyorum. Fiyatlar yari yariya farkediyor.Merhabalar buralı değilim ama burada yaşıyorum. Rizede yaşam İstanbul kadar zor. Diğer Anadolu şehirlerine göre çok pahalı bir memleket normal o yüzden
Aynı durumdayım ama başka yerim yok. Mecbur orada duracak. Rizede ben dahil her şeyim nemden çürüdüBende Rizeli degilim, Ankaradan geldim, oraya her gidip geldigimde adaptasyon sorunu yasiyorum. Fiyatlar yari yariya farkediyor.
Kurulama gelecek olursak, ben direk kurutma makinesinin firmasina sordum, camasir makinesinin markasini soyledim, olur dediler nitekimde oldu, bir aparat sayesinde takildi. Benim kullandigim k.m gidere baglanabilme ozelligine sahip, su haznesi de var tabi, alanim olmadigi icin banyoda konumlandirdim. Nem biraz sikinti oluyormus, hatta birinci yili dolmadan makineden bi sey degismek zorunda kaldilar, banyom kücük onunda etkisiyle yogun buhar oluyormus. Degisimi yapan kisi imkan varsa baska odaya al demisti..
Malesef çok saçma ama evet doğru. Ben yazmayı unutmuşum ama kettle kullanıyorum o da çok yakıyor diyorlar ondan da olabilirİstanbul Avrupa tuhaf bi faturalandırma var belli ki. 170in üstünü hiç görmedim çok şükür ki
Evet onun çok yaktığını duydum. Ama çay alışkanlığım olmadığı için çok nadiren kullanıyorum onuMalesef çok saçma ama evet doğru. Ben yazmayı unutmuşum ama kettle kullanıyorum o da çok yakıyor diyorlar ondan da olabilir
Valla ben günde 3 kez en az kullanıyorumEvet onun çok yaktığını duydum. Ama çay alışkanlığım olmadığı için çok nadiren kullanıyorum onu
O etki ediyor olabilirValla ben günde 3 kez en az kullanıyorum
Kaldıracam bu ay bakalım ne kadar fark edecekO etki ediyor olabilir