- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.143
-
- Konu Sahibi Cotton Candy
Merhaba ben hoover kullanıyorum 5 ay oldu alalı gayette memnunum çekme vs olmalı ama etrafımda da hiç kullanan yok benım makıne 2,10 dk da al giy kuruluğunda yapıyor suresı uzun mu kısa mı bılmedım. ama şöyle diyeyim bugün olsa yıne alırdım çamaşır ser al derdi yok birde evimde toz bitti hakikaten... yalnız yerinizde olsam üst üste kurdururum.
ben makineyı kurmaya gelen servısle gorustum sadece hıc sıkıntı olmaz merak etmeyın dedıler ama yıne de tam bılemıcem..Çok teşekkür ederim. Hoover ı burda duydum bayada memnun alanlar, fiyatı da uygun olduğu için düşünmeye başladım.
İnşallah gerek kalmaz ama servis konusu hakkında bilginiz var mı? Bi yorumda cihaz güzel ama servise ihtiyacınız olmaması için dua edin yazılmıştı. Yazın servislerle uğraşan biri olarak çok sıkıntı çektim. Evimde sigortadan kaynaklı aynı anda bir çok cihazım servislik oldu, baya sıkıntı çektim kartları yanmıştı o yüzden soruyorum servisi. Sütten ağzı yandı misali
alıp direk giyme kurulugunda kac saatte bıtırıyor acabaMerhaba ben 2,5 senedir Profilo kullanıyorum ve çok memnunum küçülme olmadı hiç yaşamadım. Kesinlikle bi Araştır derim. zaten sıemens Bosch Profilo üçüde aynı alman şirkete ait aralarında fiyat olarak en uygunu profilo.
Çamaşırın yoğunluğuna bağlı çok çamaşır olursa 3 saati buldugu oluyor az olduğu zaman 1.5 /2 saatte bitirdiği oluyoralıp direk giyme kurulugunda kac saatte bıtırıyor acaba
benim de hoower marka demekkı aynı... aklıma takılmıstı cok tesekkurlerÇamaşırın yoğunluğuna bağlı çok çamaşır olursa 3 saati buldugu oluyor az olduğu zaman 1.5 /2 saatte bitirdiği oluyor
Bir makine çamaşırı kurutma süresi bu mu?benım makıne 2,10 dk da al giy kuruluğunda yapıyo
EvetBir makine çamaşırı kurutma süresi bu mu?
Ben hep 3 saatte kurutabiliyorum. 2 saat dediğiniz hangi bölüm. Bana da söyler misiniz deneyeyim. Bide çok mu az çamaşır atıyorsunuz yani 3-5 tanegerci 3 saate de elektrigimde farketmiyor gayet başarılı o konuda.Merhaba ben hoover kullanıyorum 5 ay oldu alalı gayette memnunum çekme vs olmalı ama etrafımda da hiç kullanan yok benım makıne 2,10 dk da al giy kuruluğunda yapıyor suresı uzun mu kısa mı bılmedım. ama şöyle diyeyim bugün olsa yıne alırdım çamaşır ser al derdi yok birde evimde toz bitti hakikaten... yalnız yerinizde olsam üst üste kurdururum.
2 yıldır kullanan biri olarak neleri nasıl kurutuyorsunuz bana da söyler misiniz. Benim de hoower geçen yaz almıştım yeni kullanmaya basladimBen de Hoover kurutma makinesi kullanıyorum. Normalde beyaz esyalarim Arcelik'tir ama ilk defa kurutma makinesi kullanacagim ve biraz da etrafımdaki insanlarin çamaşırların kuculdugune dair yorumlarindan dolayı daha uygun fiyatlı olduğu için Hoover almıştım. 2 yıldır hiç sorun cikartmadigi için servis durumunu bilemiyorum ama fiyat performans olarak başarılı. Ha sizin bu iş için daha fazla bütçeniz varsa tabii ki daha iyi bir ürün seçin.
benim çamaşır makinam 9 kg tıka basa doldurup yıkanan çamaşırları da aynen kurutmaya atıyorum.. sentetik diye bir program var programın süresi güneş kuruluğu istiyorsam 2 saat. ben 2 saat çalıştırıp bitince hemen arkasından yine aynı programı seçip 10/15 dk daha açıyorum ve alıyorum çamaşırları ve evet ütülü gibi oluyor tabiki hemen çıkarıp katlarsamBen hep 3 saatte kurutabiliyorum. 2 saat dediğiniz hangi bölüm. Bana da söyler misiniz deneyeyim. Bide çok mu az çamaşır atıyorsunuz yani 3-5 tanegerci 3 saate de elektrigimde farketmiyor gayet başarılı o konuda.
Ek olarak konu sahibi için Çekme yapmadı bende de , ve hep ütülü çıkıyor.
benim çamaşır makinam 9 kg tıka basa doldurup yıkanan çamaşırları da aynen kurutmaya atıyorum.. sentetik diye bir program var programın süresi güneş kuruluğu istiyorsam 2 saat (normalde o program yanlış hatırlamıyorsam dolap kuruluğu 1,5 saat ama ben ayarlarından güneş kuruluğunu seçiyorum ). ben 2 saat çalıştırıp bitince hemen arkasından yine aynı programı seçip 10/15 dk daha açıyorum ve alıyorum çamaşırları ve evet ütülü gibi oluyor tabiki hemen çıkarıp katlarsam2 yıldır kullanan biri olarak neleri nasıl kurutuyorsunuz bana da söyler misiniz. Benim de hoower geçen yaz almıştım yeni kullanmaya basladim
Ayni programda nasıl 10 dk ya dusuruyosunuzbenim çamaşır makinam 9 kg tıka basa doldurup yıkanan çamaşırları da aynen kurutmaya atıyorum.. sentetik diye bir program var programın süresi güneş kuruluğu istiyorsam 2 saat (normalde o program yanlış hatırlamıyorsam dolap kuruluğu 1,5 saat ama ben ayarlarından güneş kuruluğunu seçiyorum ). ben 2 saat çalıştırıp bitince hemen arkasından yine aynı programı seçip 10/15 dk daha açıyorum ve alıyorum çamaşırları ve evet ütülü gibi oluyor tabiki hemen çıkarıp katlarsam
10/15 dk çalıştığında programı durduruyorum.. bana da bir arkadaşım söylemişti..Ayni programda nasıl 10 dk ya dusuruyosunuz
Hmmm çok tesekkurederim10/15 dk çalıştığında programı durduruyorum.. bana da bir arkadaşım söylemişti..
rica ederimHmmm çok tesekkurederim
Ben her şeyi kurutuyorum açıkçası. Yün kazak, ipek, jean bunlar hariç.2 yıldır kullanan biri olarak neleri nasıl kurutuyorsunuz bana da söyler misiniz. Benim de hoower geçen yaz almıştım yeni kullanmaya basladim