kuruntu mu yapıyorum?

huysuzviji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
11
0
1
32
Daha öncede yazmıştım 4 bucuk aylık bir ilişkim var diye gecen hafta tartıstık ve sanki bişeyler değişti gibi yine seviyo bende öyle ama bana karşı soğuk olduğunu hissediyorum haber vermiyo eskisi gibi napıyosun ediyosun da yok çok canım çok sıkılıyo buna konuştuk sorunumuzu ama benim içimde kaldı kendimi iyi anlatamıyorum sizce kuruntu mu yoksa hissettiklerimin doğruluk payı var mı? trip atmak istemiyorum umrumda değil gibi görünmek istiyorum ama kafam çok meşgul.

İşleri yoğundur vs.. Tartışmanıza kırılmıştır. Biraz açın çok havada kalmış.

İlk heyecan o geçmiş olabilir. Fazla Yüz vermek istemiyordur. Ya da istemiyordur

Niye bütün hayatın sevgilinin sana ilgisine bağlı .. Dünyan kendi etrafında dönsün sevgilinin değil .. Yoksa çok üzülürsün ..

Siz de çok üzerine gitmeyin o halde kendi haline bırakın
Çok üzerine gittikçe daha da kapanacaktır

okuyo da okuldan değil gitmiyo zaten. tartışma konumuz ben onsuz ilkkez dışarı çıktım içim rahat değil bil dedi gel dedim gelmedi o günden sonra iki gün sorunluydu az konuştuk falan o aradı ben kırıldıgım için aramadım. sonra yazdı ben kimseyi iki gün sonra aramam seni aradım hala tavır yapıyosun diye. seven peşinden koşar hiç aramadın beni sevmiyosun bitirelim mi dedi. telefonda olmaz seni seviyorum çok kırıldım dedim ertesi gün buluştuk barıştık. benimle gelmeme sebebide parası yokmuş ve söyleyememiş ben anlamadım ama bilsem çıkmazdım gece dışarı onsuz çıkmam ve onun para sıkıntısı yüzünden çıkamamasına o da çok bozulmuş. benim anlamam gerekiyomuş bunu.böyle böyle tanıycaz dedim anlamadım ama dedim suana kadar tanıman gerekiyodu dedi. neyse işte buluştuk barıştk ama o kavganın soğukluğu var gibi geliyo ya da zaten cicim ayları geçti?

İlişki rutinleşince böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…