• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurumuş güller..

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Kasım 2014
15.770
19.085
298
Selam bayanlar bi sorum olacak hepiniz mutlaka sevgilinizden sözlünüzden nişanlınızdan eşinizden bi şekilde gül almışşsınızdır bende bayağı oldu hepsini kuruttum ama ne yapacağımı bilmiyorum onları fikir verebilir misiniz ?

Şimdiden tşkler :D

Selam bayanlar bi sorum olacak hepiniz mutlaka sevgilinizden sözlünüzden nişanlınızdan eşinizden bi şekilde gül almışşsınızdır bende bayağı oldu hepsini kuruttum ama ne yapacağımı bilmiyorum onları fikir verebilir misiniz ?

slm eger o güller eşinden gelmişse bence o gül yapraklarını kadeh bardagının içine doldurabilirsin hem görsellik olur hemde saklamış olursun

slm eger o güller eşinden gelmişse bence o gül yapraklarını kadeh bardagının içine doldurabilirsin hem görsellik olur hemde saklamış olursun

Güzel fikir olabilir ama o kadar çok ki hepsini kadehe dolduramam :)

Demet solunca atıyorum çöpe. Gülse birkaç ay kuru kalıyor sonra onuda atıyorum.
Aslında denildiği gibi yapraklar saklanabilir.

Kumlar varya renkli. Fanus gibi birseyin icine döküp üstüne yapraklari koyabilirsiniz. Ya da cam boncuklarla. Ben de biriktiriyorum öyle bi sey yapacm

kuru güllerini arkadaşım küçük bir sandığa yerleştirmişti çok hoş duruyordu

Camlı sandıkta evet güzel durur bence de aklımda kalsın bu da :D

Demet solunca atıyorum çöpe. Gülse birkaç ay kuru kalıyor sonra onuda atıyorum.
Aslında denildiği gibi yapraklar saklanabilir.

Zaten olduğu gibi bende saklayamam ama gülleri ve yapraklarını koparıp alıcam hepsinin öyle düşünüyorum bende çok attım ama bu sefer atmayacağım :D

Back