- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm eger o güller eşinden gelmişse bence o gül yapraklarını kadeh bardagının içine doldurabilirsin hem görsellik olur hemde saklamış olursunSelam bayanlar bi sorum olacak hepiniz mutlaka sevgilinizden sözlünüzden nişanlınızdan eşinizden bi şekilde gül almışşsınızdır bende bayağı oldu hepsini kuruttum ama ne yapacağımı bilmiyorum onları fikir verebilir misiniz ?
Şimdiden tşkler
slm eger o güller eşinden gelmişse bence o gül yapraklarını kadeh bardagının içine doldurabilirsin hem görsellik olur hemde saklamış olursun
Gül kurutmak iyi değildir derler .Ben inanıyorum ay gitsin.Hem milletin nazarida değiyor
benimde çok vardı..yapraklarını aldım sadece gerisini çöpe attım.yapraklarınıda bir vazoya koydum..
güzel büyük hatta dev bir cam fanus içine dekoratif taşlar doldurun gülleride içine koyun hoş olabilir
beğenmenize sevindim, seviler...Evet güzel fikir bunu da yaparım :)
beğenmenize sevindim, seviler...
Selam bayanlar bi sorum olacak hepiniz mutlaka sevgilinizden sözlünüzden nişanlınızdan eşinizden bi şekilde gül almışşsınızdır bende bayağı oldu hepsini kuruttum ama ne yapacağımı bilmiyorum onları fikir verebilir misiniz ?
Şimdiden tşkler
Kumlar varya renkli. Fanus gibi birseyin icine döküp üstüne yapraklari koyabilirsiniz. Ya da cam boncuklarla. Ben de biriktiriyorum öyle bi sey yapacm
kuru güllerini arkadaşım küçük bir sandığa yerleştirmişti çok hoş duruyordu
Demet solunca atıyorum çöpe. Gülse birkaç ay kuru kalıyor sonra onuda atıyorum.
Aslında denildiği gibi yapraklar saklanabilir.
Ben bir arkadaşımda gördüm tablo yaptırmış...
Benim gördüğüm buket gibiydi düz duruyordu kitap arasında kurutursun ya öyle duruyordu...Bende gördüm ama gül az kullanılmıştı benim gördüğümde
Benim gördüğüm buket gibiydi düz duruyordu kitap arasında kurutursun ya öyle duruyordu...