• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurumus cay lekesi

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Kizlar yardim edin.abim ustune cay dokmus hemen eve gelmemis ve kurumus ustunde yikadik ama cikmadi.neler yapabilirim.tisortu yeniydi ilk defa giydi akilli mahvetmis.nasil cikar bilginiz varmi kizlar.
pantolon acik keten kumas.tisortu acik yesil bi ton.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Kizlar yardim edin.abim ustune cay dokmus hemen eve gelmemis ve kurumus ustunde yikadik ama cikmadi.neler yapabilirim.tisortu yeniydi ilk defa giydi akilli mahvetmis.nasil cikar bilginiz varmi kizlar.
pantolon acik keten kumas.tisortu acik yesil bi ton.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
markasını vermeyeyim pembe ambalajlı leke çıkaracıyı üzerine dök beklet çıkar

ceketime dökmüştüm çay, ama unutmuşum, kışlıkları kaldırırken o da kalmış, kışa girerken fark ettim, gittim bir kuru temizlemeciye verdim, çıkaramadılar lekeyi, sonra üzerinde bir ürün denemişler, o da mahvetmiş, güzelim ceket heba oldu. mecburen koyu renge boyamak zorunda kaldık :( o da ceketin tüm stilini bozdu.

Leke niye çıkmasın yahu? Ben ne lekeler çıkarıyorum kızımın tişörtlerinden bir bilseniz. Ariel,kosla ve muadili herhangi bir ürünü üzerine döküp 10 dakika bekleyip makineye atın çıkar muhakkak.

Cnm ben haliya dokulunce bulasik makinesi parlaticisini dokuyorum elimi bile surmeden leke puffff yok oluyor dene istersen kiyafetw hic denemedim ama

bulasik detarjani dokup bekletin biraz, sonra normal yikayin makinada camasir deterjaniyla

Back