kurumayan koltuklarım

Halı yıkamacılar gelip evdeki koltukları yıkayıp çok güzel kurutuyor bı arayın bence

Koltuk yıkamacılarla grustum merkezden uzak bır ılcedeyız dıye ıkı katı fıyat ıstemıslerdı halı yıkamacılarda makınası oldugunu dusunmedım hıc bı sordurayım esıme yarın tesekkur ederım :)

Sulu süpürgeyle çekmeye çalışın.

Ekleme : vakumlamalari var , torbaya koyarak çekiyorsun.

Ha bir de kokmasın diyorsanız camsil şişesine yumusatıcı koyup sıkın bir nebze faydası olur

Yüksek bir şeyin üstüne dik bir şekilde koyarak kurutmaya çalışın..suyunu aşağı doğru süzecektir..uçlarına geldikçe sıkın..

1 hafta cok uzun bir sure kurumamasi icin koku yapar. Gunese cikarip bekletin mutlaka havalanarak kurursa nemli kalmaz koku yapmaz

Sulu supurgem yok kı ama arkadaslarıma bı sorayım olan varsa ısteyeyım

Mutlaka araştırın. Çözüm olur.
Hatta yeniden yıkayın süpürgeyle, kokulu deterjanları oluyor.
Sonra vakumlama poşetine koyup vakumlayarak kurutun.

Yüksek bir şeyin üstüne dik bir şekilde koyarak kurutmaya çalışın..suyunu aşağı doğru süzecektir..uçlarına geldikçe sıkın..

Hep oyle zaten telın ustunde dıruyor ama o tam ortasındakı su ınmıyor asagıya ve cıgnıyoruz su cıkıyor hemen gerı cekıyor ıcıne

1 hafta cok uzun bir sure kurumamasi icin koku yapar. Gunese cikarip bekletin mutlaka havalanarak kurursa nemli kalmaz koku yapmaz

Su an bır koku yok ama kurumazsa kokacak guneste sansıma pek yok... Hava yagmurlu heep

Insanin ic organlarini bile kurutan cilgin yaz gunlerinde yapsaymissiniz keske.
Kuru temizlemeye sorun almazsa bu buyuk yorgan battaniye yikayan yerler var onlara sorun.

2 mınder canım :) su an baya yas oldukları ıcın oldukca agırlar kabul ederler mı acaba
Aynısı annemin başına geldi. . 2 minder süngerleri yıkadı... 15 gun temmuz sicagindaki güneşte kuratamadi... beni çağırdı... altına üstüne pike serdik, çiğnedik çiğnedik yok suyu çıkmıyo.. belli bolgelerde kaliyo su... o sırada babam "siz ne yapıyorsunuz" dedi.. durumu anlattı annem.. babam güldü .. "yahu neden daha once soyledin dedi.... Bizim kuru temizlemeciye verirdik" dedi ve ertesi gün aldı gitti minderleri... 2 gun sonra mis gibi geri geldiler.. vernellemis bile adam :)))

Onların k. makinası bizimkilerin 3 katıymış... oyuzden rahat bi şekilde kurutabiliyolar... Yarın araştır ve gotur...
Annem babama hep dua eder:)

Temmuz sıcağı da yok ki iyi cesaret etmişsiniz şu havada yıkamaya..

Temizlik robotu gayet güzel yıkayıp temizliyo.. kurutmak içün bi fikrim yok.. şu an sadece fön makinesi tutmak geldi aklıma ya da sıcak hava üfleyen bi şey :))

anaaa bende dua ederım esıme syledım gturecek valla bı haftadır ıcım ıcımı yedı kımseye de dıyemedım dalga gececekler dıye ıyı kı varsınız

Insanin ic organlarini bile kurutan cilgin yaz gunlerinde yapsaymissiniz keske.
Kuru temizlemeye sorun almazsa bu buyuk yorgan battaniye yikayan yerler var onlara sorun.

Evet pısmanlıgını dıbıne kadar yasadım temızlık yaparken hey heylerım geldı o gazla halletmısım buyuk battanıye yıkayan yerler ? Bı arastırayım hıc duymadım

Cok kıbarsın canım benım ya bız ona halk arasında cesaret degıl akılsızlık dıyoruz

Fon makınası denedık devede kulak gıbı kaldı sımdı esım gıdecek halı yıkamacı kuru temızleme ne varsa artık hepsıne tek tek sracak hangısı kabul ederse ona vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…