Makineye sığarsa tek tek atın yıkayın bence.Herkese ıyı aksamlar gecen hafta sonu berJerlerımın oturulan kısmını yanı mınderını cıgneye cıgneye yıkadık esımletamamen sacma bı ısguzarlık ayol neyıne senın koltuk mınderı yıkamak demı. Sımdıde kurumuyor bır haftadır balkonda, o sungerler nasıl degısık bır sungerse butun suyu ıcınde tutuyor cıgnedık kac defa yok yok yok sungerın ortasında agırlık var su dolu kesınlıkle cıkmıyor napıcam, benım gıbı bu hataya dusen baska sazan yoktur emınım esı babası vs. Mobılyacı tanıdıgı olanlar bı danıssın lutfen bana yardımcı olsun kızlar.
Olabilir geçmiş olsun hata yapa yapa öğreneceksiniz.
Tek önerebilecegim makineye sığıyorsa teker teker atıp sıktırın.
Olmuyorsa kurutemizlemeciye verebilirsiniz.
Kurutup gönderirler.
Eve koltuk yokamaxısı geliyor keşke öyle birşey seçseydiniz. Şimdi kurusa da koku olucak o koltuklarda..
Ayyy hayır tek değilsiniz bu konuda.Bizde yaptık o hatayı maalesef ve 15 gün boyunca güneşin altında bekletmemize rağmen kurutamadık.En sonunda minderlerimizi 4e kestik bıçakla öyle kurudu
Makineye sığarsa tek tek atın yıkayın bence.
Halı yıkama makineniz var mı varsa aslında suyu çekilebilirdi.Sıgmaz essek olusu gıbı hem agır hem kocaman
Bende varım , yalnız değilsiniz :)
Maalesef kurutamadık, koku yapmıştı.
Yok yere berjer değiştirmek durumunda kalmıştık.
Ama siz yine hava alan bir yerde tutmaya devam edin, yarın bir koltuk satan yerle görüşürsünüz durumu.
Halı yıkama makineniz var mı varsa aslında suyu çekilebilirdi.
Ayyyy gecmıs olsunbu defa tek olmadıgıma sevınemedım koltuklarınız gıttı mı yanı ben en fazla aldıgım yere gıdıp aynı sungerden kestırırm heralde cunkı koltuklar da bı sıkıntı yok ama oturulacak yerı olmayınca kullanılmıyor bı mısafır gelse yandım
Evet canım bizimkiler tabiri caizse çöpü boyladılar ama rahmetli annem 2 sene evvel onları havalandırmadan (nedenini anlamadım, toz çekmesin demişti) kurutmaya çalıştı, kurumadı, aksine kokmaya başladı.
Sen hava alan yerde tutarsan, koku yapmaz ve geçte olsa kurur en azından...
Ama içine yeni minder diktirmekte sana hem ucuza gelir hemde işin görülür. Minder için koltuk yakmamak lazım neticede
Komşularında falan halı yıkama makinası olan var mı canım?
Çok kuvvetli çekiyor onlar , en azından nemli kalır onlar çektirsen.kalanı kurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?