• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma cizgisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.176
5.163
158
39
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba

Eklentiler

• 20210128_161007.webp
    20210128_161007.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 147
  • 20210128_161005.webp
    20210128_161005.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 20210128_160952.webp
    20210128_160952.webp
    36 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Kuruma çizgisine benzemiyor yarın tekrarla testi. Çok erken yapmışsın biraz daha sabretseydin keşke. Sanırım freely marka test bu çok hassas bi marka ama bu kadar erken çıkması da çok zor sen en iyisi testi tekrarla

Kuruma çizgisine benzemiyor yarın tekrarla testi. Çok erken yapmışsın biraz daha sabretseydin keşke. Sanırım freely marka test bu çok hassas bi marka ama bu kadar erken çıkması da çok zor sen en iyisi testi tekrarla
Vücudumu dinlemek istemiyorum ama saçma sapan şeyler istiyor canım ve aşırı derecede bir duygusallik var küçücük şeyler için oturup ağlamak istiyorum iyice şüphe ettim erken yaptım mecbur beklicem bakalım kısmet artık

Vücudumu dinlemek istemiyorum ama saçma sapan şeyler istiyor canım ve aşırı derecede bir duygusallik var küçücük şeyler için oturup ağlamak istiyorum iyice şüphe ettim erken yaptım mecbur beklicem bakalım kısmet artık
Bu kadar erken psikolojik belirti olmaz daha ileriki haftalarda olur. Ağrı sancı akıntı bacak çekilmesi bel vs olabilir

İnşallah gebelik vardır benim adete 4 kala böyle çıkmıştı belirti olarak kasıkta belde ağrı vardı. Rabbim gönlüne göre versin ❤

İnşallah gebelik vardır benim adete 4 kala böyle çıkmıştı belirti olarak kasıkta belde ağrı vardı. Rabbim gönlüne göre versin ❤
Evet bende bel ağrısı var dün ev işi yaptım ondan diye düşünüyorum ve evet normal gebelik testi erken gebelik testi degil

Normal gebelik testi yaptıysan kuruma çizgisi değildir kuruma çizgisi beyaz çizgi olur sabahki ilk idrarla 2 gün sonra tekrarla koyulaşacaktır.
Merhabalar, normal gebelik testlerinde kuruma çizgisi olmuyormu acaba merak ettimde

Back
X