- 3 Ağustos 2019
- 2.176
- 5.163
- 158
- 39
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk sonrasını önemsemeyin kuruma çizgisidir diyorlarArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Kuruma çizgisine benzemiyor yarın tekrarla testi. Çok erken yapmışsın biraz daha sabretseydin keşke. Sanırım freely marka test bu çok hassas bi marka ama bu kadar erken çıkması da çok zor sen en iyisi testi tekrarlaArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Vücudumu dinlemek istemiyorum ama saçma sapan şeyler istiyor canım ve aşırı derecede bir duygusallik var küçücük şeyler için oturup ağlamak istiyorum iyice şüphe ettim erken yaptım mecbur beklicem bakalım kısmet artıkKuruma çizgisine benzemiyor yarın tekrarla testi. Çok erken yapmışsın biraz daha sabretseydin keşke. Sanırım freely marka test bu çok hassas bi marka ama bu kadar erken çıkması da çok zor sen en iyisi testi tekrarla
Kısmet olursa yaparım inşallah gebeliktirBence yarın ilk idrarınla erken gebelik testi yap![]()
Of inşallah gebeliktir ya5 dk sonrasını önemsemeyin kuruma çizgisidir diyorlar
Bu kadar erken psikolojik belirti olmaz daha ileriki haftalarda olur. Ağrı sancı akıntı bacak çekilmesi bel vs olabilirVücudumu dinlemek istemiyorum ama saçma sapan şeyler istiyor canım ve aşırı derecede bir duygusallik var küçücük şeyler için oturup ağlamak istiyorum iyice şüphe ettim erken yaptım mecbur beklicem bakalım kısmet artık
Cevaplar için teşekkür ederim inşallah gebliktir eğer gebelik ise burda çığlık aticamBu kadar erken psikolojik belirti olmaz daha ileriki haftalarda olur. Ağrı sancı akıntı bacak çekilmesi bel vs olabilir
İnşallah gebelik vardır benim adete 4 kala böyle çıkmıştı belirti olarak kasıkta belde ağrı vardı. Rabbim gönlüne göre versin ❤Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır incir kürü uyguluyurum adetime 6gun var test yaptım 2 saat önce sonrası çöpte fark ettim ki test bu şekilde olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Normal gebelik testi yaptıysan kuruma çizgisi değildir kuruma çizgisi beyaz çizgi olur sabahki ilk idrarla 2 gün sonra tekrarla koyulaşacaktır.Cevaplar için teşekkür ederim inşallah gebliktir eğer gebelik ise burda çığlık aticam![]()
Evet bende bel ağrısı var dün ev işi yaptım ondan diye düşünüyorum ve evet normal gebelik testi erken gebelik testi degilİnşallah gebelik vardır benim adete 4 kala böyle çıkmıştı belirti olarak kasıkta belde ağrı vardı. Rabbim gönlüne göre versin ❤
Merhabalar, normal gebelik testlerinde kuruma çizgisi olmuyormu acaba merak ettimdeNormal gebelik testi yaptıysan kuruma çizgisi değildir kuruma çizgisi beyaz çizgi olur sabahki ilk idrarla 2 gün sonra tekrarla koyulaşacaktır.